5 Leuke openingszinnen voor Tinder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Herken je dat moment…. De alarmbellen gaan helemaal los! Je hebt een MATCH met een super knappe vrouw…

MAAR WAT NU?

Je wilt natuurlijk wel een knallende opening zodat de rest van het gesprek gemakkelijk verder gaat. Lees dan verder. Ik zal je in dit artikel vertellen wat je zeker NIET moet doen en zal ik je gelijk 5 voorbeelden geven hoe het WEL moet.

Waar veel mannen de mist in gaan is originaliteit. Als je een gesprek al begint met ‘Hoi’, ‘Hey’, of alleen smileys, verwacht die meid dat dit gesprek al beëindigt is voor het enkel begon. Je wilt juist een start maken die insinueert dat jij haar kan vermaken en jij ook zin hebt om het gesprek verder te laten ontwikkelen. En hopelijk een leuke first date te kunnen plannen.

Hoo….. Nu is het wel belangrijk om te weten dat je niet als een kleine chihuahua achter haar aan wil zitten. Dit zal niet leuk zijn voor jou en zij zal dan ook best snel klaar met je zijn. Dit kan ook wanhoop laten zien en dat is de meest onaantrekkelijke kant die je kan laten zien.

Openingszin

Is het alleen wat voorbeelden van openingszinnen die je zoekt? Dan kan je gelijk verder dit artikel lezen: 51 Allerbeste Tinder openingszinnen.

Nu om terug te komen naar mijn punt. Je wilt met je eerste bericht laten zien dat JIJ sterk in je schoenen staat en zeker een leuk gesprek hiervan wil en kan maken. De volgende types kan je gebruiken als jouw basis. Probeer ze eens en ga op onderzoek welke het beste bij jou past.

De grappenmaker

Wanneer  je echt niet weet wat je moet zeggen. Dit kan zijn omdat haar profiel niet echt heel veel heeft om mee te werken en je eigenlijk alleen wat leuke foto’s ziet met haar hond. Hier kan je het beste met iets grappigs beginnen. Zo weet je ook gelijk of zij humor heeft.

“Wow jij ziet er zo schattig uit….
En je baasje ziet er ook wel oké uit :)”

Hier zorg je eigenlijk gelijk ervoor dat je aantoont dat je haar huisdier leuk vindt en je geeft haar een half compliment. Deze opening zorgt ervoor dat zij gemakkelijk ook wat leuks kan bedenken om te reageren.

De

Misschien zit je nu te denken… HUH… maar dat wil je juist toch niet zijn?!

Dat klopt, normaliter wil je niet als een arrogante, in zichzelf gekeerde man overkomen. Maar als je het grappig laat bezinken kan dit wel leuk uitpakken.

“Wauw, die ogen… die prachtige haren… dat gezicht…… maar genoeg over mij, hoe gaat het met jou?”

De Push/Pull

Een leuke manier om hard to get te spelen is met een kritisch-complimente openingszin. Pas wel op, als je gaat plagen, kan dit… HEEL… HARD… FOUT GAAN. Maar als zij er wel voor gaat krijgt zij gelijk een speels gevoel. Het gevoel dat zij nu moet aantonen waarom JIJ voor haar moet kiezen en niet een andere match.

Ik vind het echt cool hoe je jezelf kleedt, leuke broek, mooie schoenen… je shirt… meh… ik vind dat je beter kunt, maar de rest is erg leuk!’

De ontdekker

Je wilt gelijk meer van haar weten. Dit zorgt ervoor dat je het gebruikelijke ‘standaard’ begin van het gesprek kan skippen. Hier word toch een beetje heen er weer gevraagd hoe het gaat en verder gebeurt er niets. Door het gesprek te beginnen met een interessante vraag geef je haar het gevoel dat dit ergens naar toe kan leiden en dat je interesse hebt om haar te leren kennen. Het idee is wel dat je iets leuks vraagt. Natuurlijk niet “hoe gaat het” of “Wat zoek jij op deze app”. Met dit soort vragen sta je gelijk weer in haar vergeten matches lijst.

“Wat was de laatste keer dat je iets voor het eerst hebt gedaan”
“En wat? “
“Wat is de slechtste Tinderdate die je hebt gehad?”
“Dan weet ik wat ik niet moet doen wanneer wij onze date hebben ;)”

Nu weet je de basis om bij elk gesprek een goede start te creëren.

Succes met de matches!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Suzanne Schulting berijdt zwarte jongen zonder handen in hoog tempo (video!)

Suzanne Schulting gaat helemaal los. Ze laat flink wat kunstjes zien zonder handen, terwijl ze op een flinke zwarte jongen zit!

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van.