4 x de allermooiste Instagram foto van actrice Anna Drijver

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Anna Drijver is binnenkort te zien in het programma Sterren Op Het Doek. Niet heel gek natuurlijk, want de actrice heeft een hoop mooie kanten. 

In Sterren Op Het Doek wordt Anna Drijver van verschillende kanten getoond. En dat is goed, want de beeldschone actrice heeft geen enkele slechte kant. Dat zie je wel aan het legio goede foto’s wat ze op haar social media heeft staan. Anna is onder meer bekend van haar rollen in de films Komt een Vrouw Bij de Dokter en Loft. Drijver begint op haar veertiende met modellenwerk en is daar nooit mee gestopt. Dat is ook niet zo gek, want de prachtige actrice is een van de mooiste vrouwen van het land. Maar laat dit artikel je daar vooral niet van overtuigen, dat doen al die mooie foto’s namelijk al. Die bewijzen stuk voor stuk dat Anna een bloedmooie dame is. En van al haar beeldschone foto’s, zijn deze 4 toch echt het allermooist.

Lees ook: Foto: Elise Schaap laat zich van mooiste kant zien in Undercover op Netflix

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Drijver (@annadrijver)

Anna is prachtig op serieuze foto

Als je Anna in een pak ziet lopen dan is dat helemaal niet zo gek. De actrice voelt zich erg comfortabel in vrij zakelijke kleding. Gelukkig ziet ze er in zo’n pak nog net zo verleidelijk uit als zonder. Dat heeft met het grote talent van Anna te maken. omdat ze al zo lang model staat, weet ze precies hoe ze in elke situatie verleidelijk moet overkomen. Toch heeft de strenge kant van Anna wel iets. Wel oppassen natuurlijk dat je Anna niet boos maakt als ze in haar serieuze modus zit. Dat kan fout aflopen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Drijver (@annadrijver)

De flower power van Anna op ontspannen foto

Anna kan dus heel zakelijk zijn, maar ook juist heel ontspannen overkomen. Hoe ze er op deze foto bij zit is natuurlijk volkomen relaxed. In haar vrolijke flower power jurkje maakt ze iedereen zijn dag gelijk weer een stukje beter. En haar prachtige lach zorgt ervoor dat je van binnen weer een beetje vrolijk wordt. Wat Anna al wel niet met je doet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Drijver (@annadrijver)

Het bontje van Anna

Een hele andere kant van Anna zie je in haar foto in haar rode jurkje met het bontvelletje. Daar komt ze toch iets meer chique over dan je van haar gewend bent. Dat ziet er natuurlijk helemaal niet verkeerd uit. Want ook dit is een kant van Anna die er weer helemaal geweldig uit ziet. Dat valt niet te ontkennen. Anna is in elke outfit de mooiste dame.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Drijver (@annadrijver)

Deze foto van Anna in een galajurk is het mooist

Stop maar met zoeken, want dit is hem. Anna Drijver in een galajurk is de mooiste foto die je van deze prachtige actrice gaat vinden. Het is precies de juiste balans tussen spannend en high-class. Anna haar lichaam komt geweldig uit in deze spannende outfit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Drijver (@annadrijver)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Anna Nooshin heeft het waarschijnlijk erg warm, want ze laat zomaar alle inhoud van haar luchtige topje zien...

Foto: Spelersvrouw Jaimy Kenswiel knalt bijna uit haar topje

De prachtige vriendin van Denzel Dumfries, namelijk Jaimy Kenswiel, weet bijna uit haar topje te knallen op deze verleidelijke foto.

Foto: Suzanne Schulting maakt New York onveilig in minuscuul jurkje

Het is in Nederland nog veel te koud, maar aan de andere kant van de oceaan loopt Suzanne Schulting in een minuscuul jurkje rond.