4 redenen om te hunkeren naar de nieuwe Bachelorette Sylvia Geersen op Videoland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De nieuwe Bachelorette is aangekondigd. En het is niet zomaar iemand, want het beeldschone model Sylvia Geertsen gaat opzoek naar de liefde!

Het is één van de successen op televisie van de afgelopen jaren; De Bachelorette. In het reality programma gaat een single vrouw opzoek naar de liefde. Hiervoor melden duizenden hunkerende mannen zich aan, hopend een kans te krijgen. Afgelopen keer was de eer aan Gaby Blaaser om Bachelorette te zijn. Het leek een waar sprookje toen de blondine op geweldige dates ging in Zuid-Afrika maar het eindigde niet zo goed. Gaby vond namelijk niet de liefde en de deelnemers waren niet enorm te spreken over haar aanpak. Daarom nu de eer aan Sylvia Geersen om er wél haar droomman aan over te houden. Hierbij vier redenen waarom alle Nederlandse mannen zich direct willen aanmelden voor Sylvia.

1. Sylvia Geersen is topmodel

Een erg belangrijke reden om Sylvia Geersen nóg leuker te vinden is door haar beroep. Zo is de brunette al jaren model voor de grootste merken. Ondertussen is het hoogtepunt van Sylvia haar carrière wel voorbij maar dat is alleen maar fijn. Zo hoeft haar nieuwe vent dus niet nachten lang alleen door te brengen wanneer Sylvia de wereld overvliegt voor modellenwerk. Wel doet Sylvia nog steeds klussen voor opdrachtgevers. Sylvia Geersen is bekent geworden door haar deelname aan Holland’s Next Top model waar zij tweede werd in de finale. Hier kwam Sylvia in opspraak omdat ze om 10 uur in de ochtend voorafgaand een shoot een glas rosé aan het drinken was. De jury wist niet wat ze meemaakten maar heel Nederland vond het erg grappig.

2. Sylvia Geersen is al jaren ontzettend knap

Ondertussen is model Sylvia Geersen alweer 36 jaar. Dezelfde leeftijd als de voorgaande Bachelorette Gaby Blaaser. Blijkbaar vinden de makers van het programma dit een goede leeftijd om een laatste schot naar eeuwige liefde te schieten. Sylvia heeft felblauwe ogen wat haar uiterlijk extra speciaal maakt. Je zou niet zeggen dat de knappe Sylvia al in de dertig is. De brunette ziet er nog altijd heel goed uit. Zo helpen wat prikjes hier en daar natuurlijk mee, maar Sylvia is altijd al heel knap geweest. Zo te zien op onderstaande foto uit de oude doos.

3. Sylvia Geersen weet al hoe het is om getrouwd te zijn

Het is natuurlijk logisch dat zo’n knappe vrouw als Sylvia Geersen niet al haar hele leven single is. Zo is de brunette zelfs al eerder getrouwd geweest. Hierdoor heeft ze alvast wat ervaring met het huwelijk dus dat kan alleen maar helpen bij haar aanstaande partner. Helaas was het geen heel lang en gelukkig huwelijk want na in 2016 te zijn getrouwd te zijn wou Sylvia al snel weer scheiden. Helaas was haar Mexicaanse echtgenoot niet zo’n lieverdje en wou haar niet laten gaan. Dat betekende voor Sylvia dat ze een poos ongewild getrouwd is geweest, gelukkig wel alleen in Mexico en niet in Nederland. Het goede nieuws is dat Sylvia nu dus weer helemaal vrijgezel is en klaar om een goede nieuwe liefde te vinden!

4. Sylvia Geersen draagt graag de meest spannendste outfits

Wanneer je een kijkje neemt op de Instagram van Sylvia Geersen weten je ogen niet wat ze zien. Zo plaatst het model heel veel foto’s van haarzelf en van haar modellenwerk. Dit betekent ook talloze bikini foto’s en plaatjes in mooie kleding. Wat opvalt is dat Sylvia altijd heel goed gekleed is en niet bang is om een stukje huid te laten zien. Daarom hoef je als nieuwe liefde niet bang te zijn dat Sylvia er ‘saai’ bij loopt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!