3x De Drie van Andre Hazes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was een zeer mysterieus bericht van André Hazes Jr. op Instagram. Een Romeins cijfer 3, met in de beschrijving alleen een hartje en een verwijzing naar zijn nieuwste verovering: Bridget Maasland. Maar wat zou de Dré junior met deze drie bedoelen? Mannenzaken ging op onderzoek uit.

Het getal 3 kan vele betekenissen hebben. Zo kan het verwijzen naar het jaartal waarin de kruiwagen is uitgevonden, is het mogelijk een verwijzing naar de heilige Drie-eenheid zijn, of probeert hij gewoon op een ludieke manier 3 bier te bestellen. Het antwoord heeft André, of moeten we zeggen Andrie, ons nog niet gegeven. En ja: dan ga je gissen…

Driemaal is scheepsrecht

Een van de geruchten die meteen na het uitkomen van de post de wereld in geslingerd werd, is dat er een kindje op komst is. André en Bridget Maasland hebben ieder al een kindje, dus een nieuwe telg zou nummer 3 betekenen. Bridget werd eerder bij een verloskundigenpraktijk in Amsterdam-Zuid gespot, dus wie weet loopt ze stiekem al wel drie maanden met een broodje in haar oven rond.

(tekst loopt door na de tweet)

Wat als het bericht een stuk minder braaf is? Misschien is dit hoe André aan Bridget vraagt of ze in is voor een heus ménage à trois. Een bijzondere manier van vragen, dat zijn we met jullie eens, maar Bridget is desalniettemin enthousiast. Zo reageerde ze met drie hartjes op de post, maar die zijn inmiddels alweer verwijderd. En wie is de gelukkige nummer 3 dan?

Tellen

Wellicht moeten we het in een andere hoek zoeken. Het zou zomaar kunnen dat André zijn progressie in de sportschool graag wilde delen, zoals het een echte Instagrammer beaamt. Kort nadat hij een klassieke before-after foto plaatste over zijn progressie, deelt hij nu wellicht ook het aantal herhalingen dat hij kan doen. Of het aantal keer dat hij een balletje kan hooghouden. Of misschien heeft ‘ie wel de gevulde gaatjes van Bridget opgeteld. We weten het niet.

(tekst loopt door na de afbeelding)

Gedeeld door twee, plus zeven

Al deze gokken ten spijt, ligt het definitieve antwoord toch iets meer voor de hand. We kennen allemaal de universele vuistregel: je eigen leeftijd gedeeld door twee, plus zeven. Dat is de minimale leeftijd waar je partner aan moet voldoen. Bridget is op het moment 45 jaar oud. André is net 26 geworden. Maak snel de som, en je ziet dat André – je raadt het al – III jaar te kort komt om bij Bridget in haar broekje te mogen kruipen. Of hij zich hier wat van aantrekt is nog maar zeer de vraag, maar het raadsel is in ieder geval ontrafeld: André Hazes is te jong voor Bridget.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!