3 foto’s die bewijzen dat Chantal Janzen een doodsaaie Instagram-moeder is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Waarom blijft het aantal volgers van Chantal Janzen op Instagram groeien? Meer dan 1,7 miljoen mensen volgen de actrice terwijl ze steeds saaiere foto’s deelt.

De meerderheid van Nederland heeft een plekje in z’n hart voor Chantal Janzen. Chantal houdt zich al lange tijd bezig met TV en media. Ze kan van alles zoals acteren, presenteren, zingen, dansen en heeft nog net geen boek geschreven. Helaas heeft Chantal er inmiddels nóg meer taken bij gekregen, ze heeft namelijk een man en twee kinderen. Daar blijft het niet bij; de actrice is ook nog eens stiefmoeder van de drie kinderen van haar man Marco Geeratz. Gelukkig heeft Chantal nog tijd om ons op de hoogte te houden van haar leven via Instagram. Helaas valt haar Instagrampagina wel steeds meer tegen en krijgen Chantals volgers weinig meer van haar te zien. Deze foto’s bewijzen dat de Instagrampagina van Chantal Janzen met de dag saaier wordt.

 1. Chantal Janzen presenteert saaie tv-programma’s

Sinds 2017 is het retrotainment-programma Oh Wat Een Jaar op tv. De show is bedacht door Linda de Mol en is sindsdien te zien op RTL4. In elke aflevering gaan de presentatrice en ’teamcaptains’ terug naar een bepaald jaar. Naast dat het decor aangepast wordt aan de stijl van het specifieke jaar, wordt ook de kleding, het kapsel en de make-up afgestemd op het jaar. De teamcaptains strijden met een BN’er in spelletjes om een geldprijs te winnen. Dat klinkt dus als een typisch saaie Nederlandse spelshow! In 2020 heeft Chantal Janzen een slechte keuze gemaakt, namelijk het overnemen van de presentatie van het programma. Dat doet ze samen met Carlo Boszhard en Ruben Nicolai. Door dit soort programma’s missen we de oude Chantal die in minder saaie films en series voorkwam.

2. Chantal deelt te veel foto’s van haar man

In de Instagram bio van Chantal staat “wife”. In 2014 trouwde Chantal Janzen met haar man Marco Geeratz met wie ze al sinds 2006 een relatie heeft. Inmiddels zijn de twee nog steeds dolgelukkig samen. Dat kunnen we wel bevestigen met behulp van Chantals Instagram pagina waar ze veel foto’s van haar man plaatst. We vinden het fijn voor Chantal dat ze blij is met haar gezinnetje is en dat ze er trots op is, maar we volgen de actrice zelf en niet haar man.

3. Ze deelt nog meer foto’s met haar kinderen

Als volger ben je er niet omheen gekomen: Chantal Janzen spamt ons met foto’s van haar kinderen. In haar Instagram bio staat, en deze titel staat zelfs vooraan, “Mom”. Zij en Marco hebben samen twee zoontjes gemaand James en Bobby van ongeveer 12 en 3 jaar. Bovendien heeft Marco ook nog eens drie andere kinderen uit een andere relatie.  Het zullen vast leuke lieve kinderen zijn, maar nog steeds volgen volgers bewust Chantal Janzen en niet haar kinderen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?