2 opvallende dingen aan de Eurovisie Songfestival-jurk van Chantal Janzen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen geeft je dit jaar twee extra redenen om toch ’n keer naar het Eurovisie Songfestival te kijken…

De kans is klein dat je als nuchtere Nederlander op het Eurovisie Songfestival inschakelt omdat je de inzending van pak ‘m beet Zweden, Slovenië of Rusland niet wil missen. Nee, ons land schakelt in omdat we dit jaar ook eens écht van de presentatoren kunnen genieten. Met Chantal Janzen als frontvrouw valt er genoeg te kijken tijdens de Songfestival-uitzendingen. Niet alleen de Nederlandse kijker, maar ook de internationale pers is lyrisch over de blonde presentatrice en haar jurk. Vooral deze twee opvallende dingen moeten we écht even benoemen…

Lees ook: Even terugkijken: OG3NE op het Eurovisie Songfestival

Wat zit er in Songfestival jurk van Chantal Janzen?

Net als de Nederlandse organisatie van het Eurovisie Songfestival heeft ook Chantal Janzen besloten dit jaar letterlijk álle kijkcijferkanonnen uit de kast te trekken! Terwijl de niet altijd even helder klinkende inzendingen hun ding doen op het podium gaat het stiekem de hele tijd over Chantal en haar jurk. Je kunt zelf al redelijk goed zien wat er in die peperdure outfit gepropt zit, toch? Toch heeft de presentatrice ook nog een tweetal minder in het oog springende geheimpjes achter de hand. Chantal Janzen deelde een foto van zichzelf waarop ze achter de schermen bezig is met de repetities. Op het kiekje lift ze haar jurk op, waardoor je ziet dat er een weinig charmante oplossing gevonden is voor de plaatsing van haar zendertjes. Deze worden namelijk met vleeskleurig tape aan de bovenkant van haar dijen vastgeplakt!

Jurk Chantal Janzen is bliksemafleider in Ahoy

De Eurovisie Songfestival-jurk van Chantal Janzen heeft nóg een bijzondere eigenschap. Dankzij haar verschijning lijkt alle ellende in één klap vergeten! Terwijl het tijdens een gemiddeld Songfestival-avondje online vaak zure reacties regent – over de slecht gezongen optredens, de ingestudeerde grapjes van de presentatoren, het gezeur van de commentatoren – lijkt de outfit van Chantal een soort verenigende uitwerking te hebben op de kijker. Het maakt niet uit hoe oneens je het met elkaar bent over welk land de ‘douze points’ van Nederland verdient, er is één ding waar we het dit jaar allemaal over eens kunnen worden: die Chantal Janzen ziet er geweldig uit, hè? Over haar hypnotiserende Franse accentje hebben we ’t dan nog niet eens gehad…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.