2 opvallende dingen aan de Eurovisie Songfestival-jurk van Chantal Janzen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen geeft je dit jaar twee extra redenen om toch ’n keer naar het Eurovisie Songfestival te kijken…

De kans is klein dat je als nuchtere Nederlander op het Eurovisie Songfestival inschakelt omdat je de inzending van pak ‘m beet Zweden, Slovenië of Rusland niet wil missen. Nee, ons land schakelt in omdat we dit jaar ook eens écht van de presentatoren kunnen genieten. Met Chantal Janzen als frontvrouw valt er genoeg te kijken tijdens de Songfestival-uitzendingen. Niet alleen de Nederlandse kijker, maar ook de internationale pers is lyrisch over de blonde presentatrice en haar jurk. Vooral deze twee opvallende dingen moeten we écht even benoemen…

Lees ook: Even terugkijken: OG3NE op het Eurovisie Songfestival

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmit)

Wat zit er in Songfestival jurk van Chantal Janzen?

Net als de Nederlandse organisatie van het Eurovisie Songfestival heeft ook Chantal Janzen besloten dit jaar letterlijk álle kijkcijferkanonnen uit de kast te trekken! Terwijl de niet altijd even helder klinkende inzendingen hun ding doen op het podium gaat het stiekem de hele tijd over Chantal en haar jurk. Je kunt zelf al redelijk goed zien wat er in die peperdure outfit gepropt zit, toch? Toch heeft de presentatrice ook nog een tweetal minder in het oog springende geheimpjes achter de hand. Chantal Janzen deelde een foto van zichzelf waarop ze achter de schermen bezig is met de repetities. Op het kiekje lift ze haar jurk op, waardoor je ziet dat er een weinig charmante oplossing gevonden is voor de plaatsing van haar zendertjes. Deze worden namelijk met vleeskleurig tape aan de bovenkant van haar dijen vastgeplakt!

Jurk Chantal Janzen is bliksemafleider in Ahoy

De Eurovisie Songfestival-jurk van Chantal Janzen heeft nóg een bijzondere eigenschap. Dankzij haar verschijning lijkt alle ellende in één klap vergeten! Terwijl het tijdens een gemiddeld Songfestival-avondje online vaak zure reacties regent – over de slecht gezongen optredens, de ingestudeerde grapjes van de presentatoren, het gezeur van de commentatoren – lijkt de outfit van Chantal een soort verenigende uitwerking te hebben op de kijker. Het maakt niet uit hoe oneens je het met elkaar bent over welk land de ‘douze points’ van Nederland verdient, er is één ding waar we het dit jaar allemaal over eens kunnen worden: die Chantal Janzen ziet er geweldig uit, hè? Over haar hypnotiserende Franse accentje hebben we ’t dan nog niet eens gehad…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!