Natacha Harlequin

Natacha Harlequin

Profiel

Geboortedatum: 7 augustus 1973
Sterrenbeeld: Leeuw
Woonplaats: Den Haag
Afkomst: Natacha Harlequin heeft Surinaamse ouders
Relatie: Ja met Taekema Harlequin
Kinderen: (zoon) Edu
Beroep: Presentatrice
Opleiding: Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden
Instagram: De Instagram van Natacha is @natachaharlequin

Foto's

Natacha Harlequin
Natacha Harlequin

Presentatrice Natacha Harlequin

Natacha Harlequin, geboren als enig kind van Surinaamse ouders in het Westland, belicht de veelzijdigheid van haar talent. Na haar start aan de Universiteit Leiden, waar ze Rechtsgeleerdheid studeerde en lid werd van Minerva, omarmde ze een carrière als advocaat. Haar expertise in complexe levensdelicten en drugszaken vestigde haar naam, resulterend in mede-eigenaarschap van Taekema Harlequin Advocaten in Den Haag. Een pionier op televisie, trad ze toe tot de arena van talkshows en werd ze een vaste waarde in programma's als "Ladies Night" en "Op1", vaak debatterend over racisme. Haar tijdelijke rol als presentator op "Dit Vindt Nederland!" en huidige betrokkenheid bij Shownieuws getuigen van haar veelzijdigheid en invloed.

Natacha Harlequin relatie, getrouwd en kinderen

Natacha Harlequin is sinds 2008 samen met haar man, Taekema Harlequin. Samen hebben ze een zoon, genaamd Edu. Het koppel runt het advocatenbureau Taekema Harlequin Advocaten in Den Haag. In een interview met Bazaar geeft Natacha Harlequin aan altijd duidelijk tegen haar zoon te zijn. ‘Ik schep geen verwachtingen die ik niet kan waarmaken. Vroeger ging ik in de middag nog wel eens kijken bij zijn hockey, maar dan stond ik alsnog te bellen langs de lijn. Moeders wurmen zichzelf te vaak in een spagaat, dat is nergens voor nodig. Als je aan het werk bent, ben je aan het werk. Buiten die tijd ben je moeder’, aldus Natacha Harlequin.

Natacha Harlequin band met moeder

Natacha Harlequin had een hechte band met haar moeder. Helaas overleed zij echter in 2013. Voor haar overlijden belden ze elkaar dagelijks. In haar jeugd beschouwde Natacha Harlequin haar moeder zelfs als haar beste vriendin. Bovendien zaten ze twee jaar lang samen in dezelfde klas, aangezien de moeder van de Nederlandse presentatrice basisschooljuf was. Haar moeder bracht haar naar school, maar zodra ze het schoolplein opliepen, was ze de juf.

Nieuws

Huh: Ali B krijgt in rechtszaal steun van bekende dame (foto!)

Het team dat zich om Ali B vormt lijkt steeds groter te worden. Er staat nu zelfs ineens een prominente dame aan zijn zijde, die het live op tv opneemt voor de rapper...

Shownieuws-expert Natacha Harlequin wordt uitgelachen na uitspraken over Glennis Grace

Shownieuws-expert Natacha Harlequin wordt keihard uitgelachen door haar collega's (en heel Nederland) om haar uitspraken over Glennis Grace.

ZIEN: Natacha Harlequin en Johan Derksen bij VI

Maandagavond was het dan zover: de eerste uitzending van Veronica Inside (VI), na alle ophef rondom Johan Derksen en zijn Akwasi-grap.