Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney

Profiel

Geboortedatum:  17 april 1998
Sterrenbeeld: Ram
Lengte: 1,62 cm
Kinderen: Nee
Relatie: Ja, met Frenkie de Jong
Geboorteplaats: Hilvarenbeek, Nederland
Afkomst: Noord-Brabant, Nederland
Beroep: Influencer, onderneemster
Instagram: Mikky zit op instagram onder de naam @mikkykiemeney

Foto's

Mikky Kiemeney tussen haar benen
Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney is een influencer en ondernemer. Ze werd bekend als de vriendin van Frenkie de Jong, maar de beeldschone blondine heeft inmiddels voor zichzelf ook een gigantisch aantal volgers opgebouwd. Op Instagram heeft Mikky inmiddels meer dan 1.5 miljoen volgers. Ze runt een kledingbedrijf en geniet vooral van het leven. Ze komt uit Hilvarenbeek, bij Tilburg, en woont in Barcelona.

Mikky Kiemeney relatie met vriend Frenkie de Jong

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong zijn hét voorbeeld van een middelbare school relatie die meteen perfect is. Ze kennen elkaar van het Koning Willem II college waar beiden school combineerden met sport op een hoog niveau. Frenkie speelde bij Willem II in de jeugd, Mikky speelde bij Hockeyclub ‘s-Hertogenbosch. In 2014 kregen de twee een relatie. Het lukte de twee actievelingen om ondanks hun drukke schema’s vol sport en school toch genoeg tijd voor elkaar te vinden. Mikky ging in 2019 met Frenkie mee naar Barcelona, waar ze sindsdien wonen. In de zomer van 2022 vroeg Frenkie Mikky ten huwelijk. De tortelduifjes zijn ontzettend gelukkig samen.

Mikky Kiemeney familie

Mikky is de dochter van Marc Kiemeney en Barbara Kiemeney. Verder heeft de vriendin van Frenkie de Jong ook nog twee broers, genaamd Bing Kiemeney en Billy Kiemeney.

Mikky Kiemeney zwanger

In juli 2023 kondigden Mikki en Frenkie aan dat ze een kind zouden verwelkomen. Overigens waren er al geruchten in omloop nadat Frenkie een T-shirt had gedragen met een ooievaar erop.

Mikky Kiemeney leeftijd en hockey

Mikky werd geboren op 17 april 1998. Al op jonge leeftijd begint ze met hockey. Mikky blijkt talent te hebben. Ze speelde vanaf haar 17e lange tijd op het hoogste niveau, maar stopte hiermee omdat het teveel tijd kostte en ze er steeds minder plezier uit haalde. Ze was sowieso niet van plan om er een carrière van te maken, dus ging ze zich meer focussen op haar studie. Mikky heeft Commerciële Economie gestudeerd aan de Fontys Hogeschool van Tilburg. Haar specialisme is Sportmarketing. Hiermee kan ze Frenkie dus goed bijstaan. Maar ook zelf plukt ze de vruchten van deze opleiding die haar heeft voorbereid op het ondernemersschap.

Mikky Kiemeney sieraden en kleding

Mikky heeft sinds een paar jaar een eigen kledingmerk genaamd Mikky Ki. Dit merk loopt goed en laat zien dat Mikky over kennis van ondernemen beschikt. Naast haar kledinglijn heeft Mikky ook een sieradenlijn die regelmatig bij winkels te koop is.

Nieuws

Foto: Mikky Kiemeney betovert iedereen met rondingen in superstrak jurkje

Mikky Kiemeney laat haar volgers graag meegenieten van haar leven. Zo valt er genoeg te genieten voor haar volgers in dit strakke jurkje!

Foto: Mikky Kiemeney doet shirtje iets omhoog en pronkt met haar nieuwe lijf

Mikky Kiemeney trekt haar shirtje omhoog om haar geweldige nieuwe lichaam te laten zien. Iedereen wordt wild enthousiast door de blondine haar looks...

Foto: Luchtig geklede Mikky Kiemeney knalt bijna uit haar topje

We mogen wel vaker genieten van intieme plaatjes van Mikky Kiemeney, maar deze foto laat wel héél veel zien... 

Foto: Mikky Kiemeney laat één lichaamsdeel volledig onbedekt op het strand

Het is geen geheim meer dat Mikky Kiemeney zwanger is, maar dat betekent niet dat ze stopt met het maken van ontzettend mooie foto's.

Foto: Mikky Kiemeney verklapt groot nieuws met goedgevuld topje

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong hebben ontzettend goed nieuws. De troeven van Mikky gaan namelijk groeien. 

Mikky Kiemeney deelt privé-foto’s op zonvakantie met Frenkie de Jong

Mikky Kiemeney heeft een heerlijke vakantie met Frenkie de Jong achter de rug. En daar deelt ze nu de hete plaatjes van. 

Foto: Uitdagende Mikky Kiemeney laat Frenkie de Jong nog maar aan één ding denken

Onweerstaanbaar en uitdagend: Mikky Kiemeney brengt het hoofd van ál haar volgers op hol met deze foto. Zelfs Frenkie de Jong, die inmiddels toch wel gewend moet zijn aan deze dame aan z'n zijde, kan zich nauwelijks inhouden...

Foto: Mikky Kiemeney trekt zich helemaal suf in de sportschool

Mikky Kiemeney zit niet stil terwijl haar partner het voetbalveld domineert. Een plek waar ze haar passie voor fitness tot uiting brengt, is de...