Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney

Profiel

Geboortedatum:  17 april 1998 Sterrenbeeld: Ram
Kinderen: Nee
Relatie: Ja, met Frenkie de Jong Geboorteplaats: Hilvarenbeek, Nederland
Afkomst: Noord-Brabant, Nederland Beroep: Influencer, onderneemster
Instagram: Mikky zit op instagram onder de naam @mikkykiemeney

Foto's

Mikky Kiemeney
Mikky Kiemeney
Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney is een influencer en ondernemer. Ze werd bekend als de vriendin van Frenkie de Jong, maar de beeldschone blondine heeft inmiddels voor zichzelf ook een gigantisch aantal volgers opgebouwd. Op Instagram heeft Mikky inmiddels meer dan 1.5 miljoen volgers. Ze runt een kledingbedrijf en geniet vooral van het leven. Ze komt uit Hilvarenbeek, bij Tilburg, en woont in Barcelona.

Mikky Kiemeney relatie met vriend Frenkie de Jong

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong zijn hét voorbeeld van een middelbare school relatie die meteen perfect is. Ze kennen elkaar van het Koning Willem II college waar beiden school combineerden met sport op een hoog niveau. Frenkie speelde bij Willem II in de jeugd, Mikky speelde bij Hockeyclub ‘s-Hertogenbosch. In 2014 kregen de twee een relatie. Het lukte de twee actievelingen om ondanks hun drukke schema’s vol sport en school toch genoeg tijd voor elkaar te vinden. Mikky ging in 2019 met Frenkie mee naar Barcelona, waar ze sindsdien wonen. In de zomer van 2022 vroeg Frenkie Mikky ten huwelijk. De tortelduifjes zijn ontzettend gelukkig samen.

Mikky Kiemeney leeftijd en hockey

Mikky werd geboren op 17 april 1998. Al op jonge leeftijd begint ze met hockey. Mikky blijkt talent te hebben. Ze speelde vanaf haar 17e lange tijd op het hoogste niveau, maar stopte hiermee omdat het teveel tijd kostte en ze er steeds minder plezier uit haalde. Ze was sowieso niet van plan om er een carrière van te maken, dus ging ze zich meer focussen op haar studie. Mikky heeft Commerciële Economie gestudeerd aan de Fontys Hogeschool van Tilburg. Haar specialisme is Sportmarketing. Hiermee kan ze Frenkie dus goed bijstaan. Maar ook zelf plukt ze de vruchten van deze opleiding die haar heeft voorbereid op het ondernemersschap.

Mikky Kiemeney sieraden en kleding

Mikky heeft sinds een paar jaar een eigen kledingmerk genaamd Mikky Ki. Dit merk loopt goed en laat zien dat Mikky over kennis van ondernemen beschikt. Naast haar kledinglijn heeft Mikky ook een sieradenlijn die regelmatig bij winkels te koop is.

Nieuws

Video: Mikky Kiemeney maakt stiekeme beelden van bloedmooie vriendin

De knappe Mikky Kiemeney heeft een beetje een stout ding gedaan. Ze heeft stiekeme beelden gemaakt van een bloedmooie vriendin. 

Video: Mikky Kiemeney is furieus na aanvaring met Gerard Piqué

Mikky Kiemeny werd eventjes op haar plaats gezet. Letterlijk dan. En dat was niet de plaats waar ze zo graag op hoopte. 

Foto: Mikky Kiemeney zit in stadion met enorme scheur in broek

Mikky Kiemeney juict haar vriend Frenkie de Jong toe in een broek waar je op bepaalde plekken dwars doorheen kunt kijken!

Foto: Mikky Kiemeney vertrekt met Frenkie de Jong naar Madrid

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong zijn vertrokken naar Madrid. Speelt er meer achter dit opvallende tripje van de twee?

Video: Mikky Kiemeney kan niet meer lopen na ontmoeting met knappe vriendin

Het is een zware dag voor Mikky Kiemeney, de blondine heeft een zo intens afspraakje gehad met een vriendin dat ze niet meer instaat is om te lopen...

Foto: Verleidelijke Mikky Kiemeney zet Frenkie de Jong flink aan het werk

Blondine Mikky Kiemeney en voetballer Frenkie de Jong zijn lekker in Barcalona, maar Frenkie wordt flink aan het werk gezet door zijn verloofde...

Video: Maan de Steenwinkel krijst het uit in kleedkamer

Maan de Steenwinkel warmt haar gouden keeltje op in haar kleedkamer. Daarbij produceert ze een hoop gekke geluiden!

Foto: Mikky Kiemeney draagt gewaagde broek tijdens wild avondje uit

Mikky Kiemeney laat tijdens een avondje uit veel van zichzelf zien. Mannelijk Nederland vindt dat niet erg, maar of Frenkie de Jong hier blij mee is.