Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney

Profiel

Geboortedatum:  17 april 1998 Sterrenbeeld: Ram
Kinderen: Nee
Relatie: Ja, met Frenkie de Jong Geboorteplaats: Hilvarenbeek, Nederland
Afkomst: Noord-Brabant, Nederland Beroep: Influencer, onderneemster
Instagram: Mikky zit op instagram onder de naam @mikkykiemeney

Foto's

Mikky Kiemeney
Mikky Kiemeney
Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney is een influencer en ondernemer. Ze werd bekend als de vriendin van Frenkie de Jong, maar de beeldschone blondine heeft inmiddels voor zichzelf ook een gigantisch aantal volgers opgebouwd. Op Instagram heeft Mikky inmiddels meer dan 1.5 miljoen volgers. Ze runt een kledingbedrijf en geniet vooral van het leven. Ze komt uit Hilvarenbeek, bij Tilburg, en woont in Barcelona.

Mikky Kiemeney relatie met vriend Frenkie de Jong

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong zijn hét voorbeeld van een middelbare school relatie die meteen perfect is. Ze kennen elkaar van het Koning Willem II college waar beiden school combineerden met sport op een hoog niveau. Frenkie speelde bij Willem II in de jeugd, Mikky speelde bij Hockeyclub ‘s-Hertogenbosch. In 2014 kregen de twee een relatie. Het lukte de twee actievelingen om ondanks hun drukke schema’s vol sport en school toch genoeg tijd voor elkaar te vinden. Mikky ging in 2019 met Frenkie mee naar Barcelona, waar ze sindsdien wonen. In de zomer van 2022 vroeg Frenkie Mikky ten huwelijk. De tortelduifjes zijn ontzettend gelukkig samen.

Mikky Kiemeney leeftijd en hockey

Mikky is 24 jaar oud. Ze speelde dus lange tijd op een hoog niveau hockey, maar stopte hiermee omdat het teveel tijd kostte en ze er steeds minder plezier uit haalde. Ze was sowieso niet van plan om er een carrière van te maken, dus ging ze zich meer focussen op haar studie. Mikky heeft Commerciële Economie gestudeerd aan de Fontys Hogeschool van Tilburg. Haar specialisme is Sportmarketing. Hiermee kan ze Frenkie dus goed bijstaan. Maar ook zelf plukt ze de vruchten van deze opleiding die haar heeft voorbereid op het ondernemersschap.

Mikky Kiemeney sieraden en kleding

Mikky heeft sinds een paar jaar een eigen kledingmerk genaamd Mikky Ki. Dit merk loopt goed en laat zien dat Mikky over kennis van ondernemen beschikt. Naast haar kledinglijn heeft Mikky ook een sieradenlijn die regelmatig bij winkels te koop is.

Nieuws

Foto: Mikky Kiemeney beleeft spannend avondje zonder Frenkie de Jong

De mooie Mikky Kiemeney heeft laatst wel een hele leuke avond gehad, maar waar was Frenkie de Jong?

Foto: Mikky Kiemeney geniet van zon in shirt met gaatjes

Mikky Kiemeny is enorm van de zon aan het genieten. En dat kan je natuurlijk het beste doen in een onthullende outfit. 

Foto: Luchtig geklede Mikky Kiemeney rent over het strand

De prachtige Mikky Kiemeney heeft een heerlijk weekje vrij. En een ding vindt ze het fijnst om te doen, namelijk rennen over het strand. 

Foto: Maan de Steenwinkel doet nu echt álles samen met knappe vriendinnen

Maan de Steenwinkel heeft een heerlijk warme zonvakantie met haar beste vriendinnen. En daar doet ze nu toch echt álles samen mee!

Foto: Mikky Kiemeney houdt transfer Frenkie de Jong tegen

Terwijl Frenkie de Jong misschien al met zijn hoofd bij een andere club is, lijkt zijn verloofde Mikky Kiemeney zich des te harder vast te klampen aan hun huidige thuisstad Barcelona. De blondine lijkt op deze foto's extra te genieten van de Spaanse zon, en dat ziet er heerlijk uit!

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Foto: Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong spelen met elkaar in eenzaam zwembad

Mikky Kiemeney is er lekker tussenuit! Samen met vriend Frenkie de Jong deelt ze spannende beelden..

Foto: Mikky Kiemeney houdt ’t niet meer op bloedhete dag

Zelfs als heet model kan je nog oververhit raken. Dat bewijst Mikky Kiemeney met haar nieuwste foto's op Instagram.