Micky van de Ven

Micky van de Ven

Profiel

Geboortedatum: 19 april 2001
Sterrenbeeld: Ram
Lengte: 1.93m
Geboorteplaats: Wormer
Relatie: Nee
Kinderen: Geen
Beroep: Sportman, voetballer
Instagram: De Instagram van Micky van de Ven is @mickyvdven

Foto's

Micky van de Ven
Micky van de Ven

Voetballer Micky van de Ven

Voetballer Micky van de Ven is geboren op 19 april 2001 in Wormer. Micky is een boomlange centrale verdediger van 1.93 meter. Hij heeft gespeeld voor FC Volendam, VFL Wolfsburg en speelt nu voor Tottenham, die hem kochten voor 40 miljoen euro. Op 13 oktober 2023 maakte hij zijn debuut voor het Nederlands elftal.

Micky van de Ven Tottenham

Micky van de Ven heeft op jonge leeftijd al een van de grootste clubs ter wereld bereikt. Hij heeft gespeeld bij FC Volendam, is daarna naar de duitse club Wolfsburg gegaan en speelt nu voor Tottenham Hotspur. Hij speelt dus op jonge leeftijd al voor een de 'Big 6'. Hieronder vallen Manchester United, Manchester City, Arsenal, Liverpool, Chelsea en dus Tottenham. Dit is een geweldige prestatie en er wordt in de toekomst dan ook veel van hem verwacht. Het Nederlands elftal heeft er in de toekomst in ieder geval weer een geweldige centrale verdediger bij.

Micky van de Ven vriendin

Er gaan veel geruchten en speculaties rond dat Micky van de Ven een vriendin zou hebben. Zo zou hij een aantal keer samen met dezelfde vrouw zijn gezien in en rondom het stadion van Tottenham Hotspur. Op zijn Instagram is hier vrijwel niks van te zien. De voetballer houdt zijn pagina erg proffesioneel met bijna alleen maar voetbal gerelateerde posts. We zien hier dan ook niks terug van een vriendin of iets dergelijks. Wie weet maakt hij het binnenkort officieel bekend, of is de vrouw gewoon een normale vriendin van Micky.

Micky van de Ven blessures

Micky van de Ven heeft af en toe last van een langdurige blessure. Zo raakte hij in november 2023 geblesseerd aan zijn hamstring. Dit gebeurde tijdens een wedstrijd tegen Chelsea. Hij lag er enkele maanden uit. In maart 2024 raakte hij opnieuw geblesseerd aan zijn hamstring in een wedstrijd tegen Aston Villa. Hoe lang hij er precies uit ligt is nog onduidelijk, maar het zal waarschijnlijk langer zijn dan een maandje.

Nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende nieuwe aanwinst: een Lamborghini Urus Mansory, ter waarde van maar liefst 500.000 euro. Deze opvallende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.

Jutta Leerdam krijgt schrik van haar leven: Jake Paul getroffen door bliksen (video)

Jutta Leerdam straalde even doodsangsten uit toen het vliegtuig waar zij en Jake Paul in zaten werd geraakt door de bliksem. Gelukkig gaat alles goed.

Rico Verhoeven filmt topzware vriendin Naomy van Beem op straat na nachtje stappen (video)

Rico Verhoeven heeft in zijn leven flink wat trappen uitgedeeld, maar hier gaan zijn voeten pas echt zeer van doen. Kijk maar mee!

Schaatsster Pien Hersman maakt ploeggenotes wild met foto in superkort rokje: ‘Lekker kippetje’

Pien Hersman heeft een paar nieuwe foto's online gezet en die zijn echt geweldig om naar te kijken. Dat vinden haar eigen vriendinnen ook trouwens.

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die hij even met de wereld moet delen. De voetballer is er erg trots op.  Memphis Depay,...