Maxim Hartman

Maxim Hartman

Profiel

Geboortedatum: 13 augustus 1963
Afkomst: Delft, Nederland
Sterrenbeeld: Leeuw
Woonplaats: Amsterdam
Relatie: Ja, onbekend
Beroep: Presentator
Instagram: De Instagram van Maxim is @maximhartman

Foto's

Maxim Hartman
Maxim Hartman

Presentator Maxim Hartman

Maxim Hartman (13 augustus 1963) is een Nederlandse televisiemaker, presentator en acteur. Hij verwierf bekendheid als de helft van het duo Rembo & Rembo, dat van 1987 tot 1997 optrad in het VPRO-kinderprogramma Villa Achterwerk. Hartman staat bekend om zijn provocerende stijl en heeft diverse (kinder)programma's bedacht en gepresenteerd, voornamelijk voor de VPRO maar ook voor commerciële omroepen. Hij won in 2005 de Cinekid Kinderkast-prijs voor het programma "Lekker dansen". Hartman heeft ook aan realityshows deelgenomen, waaronder "Expeditie Robinson" (2010) en "Celebrity Apprentice" (2022). Naast televisiewerk heeft hij ook boeken gepubliceerd, zoals het boek ‘Maling’ en ‘De Nationale Vrouwenspotgids’.

Maxim Hartman vriendin, getrouwd en kinderen

Het is onduidelijk wie de vriendin van Maxim Hartman is, maar we weten wel dat hij een relatie heeft. Hij zou ook twee zoons hebben gehad. Helaas is een van deze zoons (Mick) op 33-jarige leeftijd overleden aan leukemie. Maxim Hartman heeft hierover gezegd dat hij meer woede dan verdriet voelde. Als iemand op straat een opmerking naar hem zou maken, zou hij dan ook agressief reageren. Volgens Maxim Hartman was deze agressie een vorm van verwerking.

Maxim Hartman polygamie

Verder wordt beweerd dat Maxim Hartman in het verleden aan polygamie heeft gedaan, waarbij hij op een gegeven moment zelfs vier vriendinnen tegelijkertijd had. Daarnaast zouden veel van deze vrouwen aanzienlijk jonger zijn geweest dan hij. Uiteindelijk werd een van deze vrouwen ook zijn vriendin.

Maxim Hartman mand

Een van de meest memorabele momenten voor Maxim Hartman was toen hij voor zijn programma 'Omroep Maxim' de winkeleigenaar Ben Strik interviewde. In de video vertelde Ben Strik over een mandje uit zijn antiekwinkel. Gedurende zijn betoog onderbrak Maxim Hartman hem herhaaldelijk om zijn verhaal in te korten. Uiteindelijk eindigde Ben Strik met slechts één woord: 'Mand'. De video werd al snel opgepikt door 'TV Draait Door' en kreeg vanwege zijn komische lading veel populariteit op het internet.

Nieuws

Video: Maxim Hartman heeft krankzinnige theorie over nieuwe hype ‘navel pulling’

Maxim Hartman staat er nou niet om bekend om een genuanceerde mening te hebben. Hij zegt vaak gewoon waar het op staat. 

Maxim Hartman beledigt dikke Rico Verhoeven tot op het bot: “Hij is een omgekeerde frietzak” (Video)

Maxim Hartman is snoeihard over 'dikke' Rico Verhoeven. Zo zegt Maxim dat Rico een omgekeerde frietzak is en stampt hem volledig de grond in met nog meer beledegingen.

Video: Maxim Hartman geeft vrouwen broodnodig advies: “Pak die zak”

Televisiemaker, presentator en acteur Maxim Hartman geeft broodnodig advies aan vrouwen over hoe ze mannen na een wilde nacht weer op pad kunnen krijgen.

Dafne Schippers keihard afgemaakt vanuit onverwachte hoek: “Onsympathiek”

De prachtige atlete Dafne Schippers wordt nu opeens kei, maar dan ook keihard afgemaakt door Maxim Hartman. Dat moet je zien!

Foto: Meedogenloze Maxim Hartman kotst op VI-comeback Johan Derksen

Maxim Hartman zwemt graag tegen de stroom in. Hij praat erg graag, maar haat ook erg graag op iedereen. Waar men links gaat, gaat Maxim veelal rechtsaf. Je verwacht het niet, maar hij is erg boos dat Johan Derksen en Vandaag Inside een comeback maken...