Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer bio

Profiel

Geboortedatum: 5 mei 1998
Sterrenbeeld: Stier
Geboorteplaats: Leiden
Relatie: Ja, met Jennifer van Ooijen
Kinderen: Geen
Beroep: Artiest
Instagram: De Instagram van Mart Hoogkamer is @marthoogkamer

Foto's

Mart Hoogkamer zanger
Mart Hoogkamer

Artiest Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer is een Nederlandse Artiest die op 5 mei 1998 geboren is in Leiden. Hij is in 2016 nationaal bekend geworden door zijn deelname aan het televisieprogramma Holland's Got Talent. Hij werd tweede in dit programma. Ook zullen veel mensen Mart kennen van zijn bekende nummer 'Ik ga zwemmen'. Met dit nummer behaalde hij de eerste plek in de Nederlandse Top 40 en ook in de Single Top 100. Nadat zijn roem steeds sneller groeide heeft hij ook deel mogen nemen aan het Jachtseizoen. Andere bekende nummers van de artiest zijn 'In Spanje', 'Bieber van de kroeg' en 'Diamant'.

Mart Hoogkamer ziek

Omdat Mart in zo'n korte tijd enorm bekend werd, had hij heel veel boekingen. Dit heeft hem uiteindelijk veel gezondheidsproblemen opgeleverd. Volgens collega's stond Mart al langere tijd op instorten. Zo had hij soms wel negen boekingen per weekend en een totaal van 400 per jaar. De eerste maand nadat Mart stopte sliep hij zo'n 18 uur per dag. Als hij wakker was deed hij eigenlijk ook helemaal niks. Hij had last van een flinke burn-out en een lichte depressie. Inmiddels doet hij het veel rustiger aan en gaat het weer beter met de artiest.

Mart Hoogkamer vriendin

Mart Hoogkamer heeft een relatie met de 27 jarige Jennifer van Ooijen. Deze bloedmooie vrouw is eigenaresse van een fashion boutique. Daarnaast werkt ze ook nog als make-up artieste. De twee hebben al een relatie sinds 2020. Tijdens hun eerste date zijn ze gaan uit eten en daarna naar de bioscoop gegaan. De twee zeggen elkaar enorm goed aan te kunnen vullen. Mart Hoogkamer zegt zeker te weten dat Jennifer zíjn vrouwtje is. Hij had na ongeveer drie tot vier maanden al de naam van zijn vriendin op zijn lichaam getatoeëerd.

Mart Hoogkamer Tattoos

De naam van zijn vriendin is zeker niet de enige tattoo die Mart Hoogkamer op zijn lijf heeft staan. Zijn bovenlichaam en bovenbenen zitten helemaal onder. Hij heeft zelfs zijn 'onderkantje' getatoeëerd. of hij hiermee zijn bil of edele delen bedoeld is de vraag. Jennifer schrok er in ieder geval van de eerste keer dat ze het zag. Verder heeft hij nog een plekje op zijn been die hij over laat voor de namen van zijn toekomstige kinderen. Ook heeft hij een portret van zijn opa en oma getatoeëerd.

Nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende nieuwe aanwinst: een Lamborghini Urus Mansory, ter waarde van maar liefst 500.000 euro. Deze opvallende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.

Jutta Leerdam krijgt schrik van haar leven: Jake Paul getroffen door bliksen (video)

Jutta Leerdam straalde even doodsangsten uit toen het vliegtuig waar zij en Jake Paul in zaten werd geraakt door de bliksem. Gelukkig gaat alles goed.

Rico Verhoeven filmt topzware vriendin Naomy van Beem op straat na nachtje stappen (video)

Rico Verhoeven heeft in zijn leven flink wat trappen uitgedeeld, maar hier gaan zijn voeten pas echt zeer van doen. Kijk maar mee!

Schaatsster Pien Hersman maakt ploeggenotes wild met foto in superkort rokje: ‘Lekker kippetje’

Pien Hersman heeft een paar nieuwe foto's online gezet en die zijn echt geweldig om naar te kijken. Dat vinden haar eigen vriendinnen ook trouwens.

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die hij even met de wereld moet delen. De voetballer is er erg trots op.  Memphis Depay,...