Mark Baanders

Mark Baanders

Profiel

Geboortedatum: 26 november 1997
Sterrenbeeld: Boogschutter
Geboorteplaats: Amsterdam
Woonplaats: Amsterdam
Relatie: Ja, met Boaz van Casteren
Kinderen: Geen
Beroep: Presentator/verslaggever
Instagram: De Instagram van Mark Baanders is @markbaanders

Foto's

Mark Baanders
Mark Baanders

Presentator Mark Baanders

Mark Baander is geboren op 26 november 1997. Hij is een verslaggever bij PowNed. De bijnaam van Mark is Slijptol. De kijkers van PowNed dachtten eerst allemaal dat hij de nacht voor zijn werk doorhaalde. Achteraf bleek dat hij gewoon een hese stem heeft. Mark is begonnen als verslaggever bij AT5. in 2017 is hij begonnen bij PowNed. Daarnaast heeft hij ook meegedaan aan Hunted VIPS en Expeditie Robinson. Hij heeft ook Serious Christmas gepresenteerd.

Mark Baanders Expeditie Robinson

Mark Baanders heeft in 2023 meegedaan aan Expeditie Robinson. Hier heeft hij veel kijkers erg positief verrast. Veel mensen kennen hem natuurlijk van PowNed, waar hij nogal provocerende en vervelende vragen stelt. Hij werd dus gezien als een vervelende interviewer. Toch blijkt het als hij niet aan het werk is en helemaal zichzelf is, dat hij een hartstikke leuke vent is. Mark werd al meteen naar het afvallerseiland gestuurd. Hier overleefde en versloeg hij enorm veel tegenstanders. Hij haalde zelfs het samensmeltingsdinér. Hij haalde de vierde plaats, wat dus een erg knappe prestatie is. Willem Voogd won dit seizoen. Na zijn deelname heeft Mark gezegd dat hij Expeditie Robinson soms toch wel een traumatische ervaring vond. Je staat onbekleed bij mensen in de buurt te poepen en te eten. Je verteld je diepste geheimen, omdat je zo'n goede band opbouwt met iedereen. Hij heeft spijt dat hij zo'n dingen heeft verteld tegen deze mensen. Sommigen zou hij zelfs liever niet meer tegenkomen.

Mark Baanders vitiligo

Mark Baanders maakt tijdens Expeditie Robinson publiekelijk bekend dat hij lijdt aan de huidziekte Vitiligo. Deze ziekte doet pigmentcellen uit de huid laten verdwijnen. Hierdoor heeft hij verschillende kleuren vlekken in zijn gezicht. In Nederland heeft hij dit al die tijd verborgen weten te houden. Hij gebruikte dan veel make-up, zodat je niks van de huidziekte zag. Zijn vriend Boaz geeft er niet zoveel om. Hij heeft gezegd dat hij zeker niet minder van hem houdt, Mark was erg onzeker over zijn ziekte.

Mark Baanders relatie met partner Boaz van Casteren

Mark Baanders heeft een relatie met zijn partner Boaz van Casteren. De twee zijn al sinds 2022 samen. Ze zijn allebei geboren in Amsterdam Oud-Zuid. Mark Baanders woont in De Pijp maar wil graag met zijn vriendje terug naar Amsterdam Oud-Zuid. Boaz van Casteren studeert Rechten aan de Unitversiteit van Amsterdam.

Mark Baanders moeder

De moeder van Mark Baander is de grootste en meest trotse fan van hem. Het is zelfs zo erg geworden dat ze mensen lastig valt op straat. Ze vraagt aan veel mensen die ze op straat tegenkomt, of ze haar zoon Mark Baanders herkennen. Mark is blij dat het nu wat minder is, maar vlak na zijn deelname aan Expeditie Robinson was het wel heel erg. Als er nu iemand naar me omkijkt en mijn moeder is erbij en ziet dit, tikt ze me toch zeker nog wel aan. Ze is in ieder geval erg trots dus!

Nieuws

Dit is hét bewijs dat Mark Baanders (Slijptol) verreweg de leukste Expeditie Robinson-deelnemer van dit jaar is

Mark Baanders is absoluut de leukste en grappigste deelnemer van Expeditie Robinson. Hier hét bewijs dat deze man echt hilarisch is.

Video: Slijptol Mark Baanders wordt in Expeditie Robinson ontmaskerd als énorme aansteller

Deelnemer aan Expeditie Robinson, Mark Baanstra, jankt tranen met tuiten wanneer Art Rooijakkers hem een jutezakje overhandigt…

Je gelooft nooit met wie ‘Slijptol’ Mark Baanders van Expeditie Robinson een relatie heeft

Mark Baanders valt blijkbaar op mannen! De ster van Expeditie Robinson gaat niet zoals iedereen verwachtte, achter de vrouwen aan!