Marco Borsato

Marco Borsato

Profiel

Geboortedatum: 21 december 1966
Sterrenbeeld: Boogschutter
Afkomst: Marco Borsato heeft een Italiaanse vader
Lengte: 1,83 meter
Geboorteplaats: Alkmaar
Familie: (vader) Roberto Borsato, (moeder) Mary de Graaf, (zus) Sylvana Borsato, (broer) Armando Borsato
Kinderen: Jada Borsato, Senna Borsato en Luca Borsato
Relatie: Ja, met Leontine Ruiters
Beroep: Zanger
Instagram: De Instagram van Marco is @borsato

Foto's

Marco Borsato
Marco Borsato

Artiest Marco Borsato

Marco Borsato, geboren in Alkmaar als zoon van de Italiaan Roberto Borsato en de Nederlandse Mary de Graaf, is een Nederlandse zanger. Zijn ouders ontmoetten elkaar in Nederland. Aanvankelijk ambieerde Marco Borsato een carrière als kok en werkte hij in diverse restaurants. Niettemin verwierf hij bekendheid in Nederland door de Soundmixshow te winnen. Deze overwinning leidde tot een contract bij platenmaatschappij Polydor, waar hij tussen 1990 en 1992 drie albums in het Italiaans uitbracht. Het was echter zijn overstap naar Nederlandstalige nummers die Marco Borsato uiteindelijk bij het grote publiek bracht. Zijn doorbraak kwam met 'Dromen Zijn Bedrog', zijn eerste grote hit, die zelfs twaalf weken lang op nummer één stond in de Nederlandse Top 40. Borsato staat bekend om zijn kenmerkende stem, emotionele ballades en energieke optredens. Hits zoals "Rood" en "Afscheid Nemen Bestaat Niet" zijn slechts enkele van zijn vele succesvolle nummers. Naast zijn muzikale carrière zet Borsato zich in voor filantropische activiteiten en ondersteunt hij verschillende goede doelen.

Marco Borsato, relatie, vrouw en kinderen

Marco Borsato is getrouwd met Leontine Ruiters en samen hebben ze drie kinderen: Jada Borsato, Senna Borsato en Luca Borsato. Er zijn verschillende bronnen die suggereren dat Marco Borsato mogelijk meerdere keren ontrouw is geweest, waarbij namen zoals Iris Hond, Maan van Steenwinkel en Denise Boekhoff genoemd worden. De exacte details over de aard van zijn betrokkenheid met hen zijn echter niet volledig duidelijk.

Marco Borsato, Voice of Holland en seksueel wangedrag

In 2022 onthulde het YouTube-programma BOOS van Tim Hofman een documentaire waarin verschillende medewerkers van 'The Voice of Holland' en 'The Voice Kids' werden beschuldigd van meerdere gevallen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. Marco Borsato werd genoemd als een van de medewerkers van het programma die betrokken zou zijn geweest bij wangedrag. Volgens het programma zou Marco Borsato ongewenst fysiek contact hebben gehad. Er zouden in 2021 al een aangifte zijn gedaan wegens vermeend seksueel misbruik door Marco Borsato. In totaal hebben drie andere voormalige minderjarige deelnemers van 'The Voice Kids' en twee oud-deelnemers en een medewerker van 'The Voice of Holland' zich bij BOOS gemeld met vergelijkbare beschuldigingen.

Nieuws

Foto: Prachtige Jada Borsato bewijst dat we vader Marco dankbaar moeten zijn

Zanger Marco Borsato heeft stiekem een beeldschone dochter, Jada Borsato, we kunnen best dankbaar zijn voor deze prachtige brunette!

Meer ellende voor Jada Borsato: relatie met vriend lijkt voorbij

Jada Borsato heeft nog meer problemen dan alleen het drama rondom haar vader. Zo lijkt het over en klaar met de brunette haar relatie.

Johan Derksen heeft opvallende mening over vervolging Marco Borsato: “Je bent vogelvrij als man”

Johan Derksen overal een mening over, dus ook over Marco Borsato en zijn hachelijke situatie. Kijkers konden zich lang niet allemaal vinden in de manier waarop Johan Marco leek te verdedigen...

Foto: Met deze vrouwen ging Marco Borsato vreemd

Marco Borsato wordt vervolgd voor zijn daden bij The Voice. Tijd om alle buitenechtelijke avonturen van Marco op een rij te zetten. 

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Foto: Jada Borsato viert feest in extreem kort jurkje

Jada Borsato is weer een jaartje ouder geworden. In dit extreem korte jurkje laat ze haar gasten genieten. 

Video: Jada Borsato laat enorme misser zien in doorschijnend topje

Jada Borsato deelt een stel pikante video's via TikTok. De brunette laat wat flinke missers zien, in een maar al te doorschijnend topje..

Foto: Leontine Borsato pakt vol andere vrouw op de mond

Leontine Borsato is al even gescheiden van Marco Borsato. Het lijkt erop dat ze het nu over een hele andere boeg gooit, er is namelijk een foto opgedoken waarop ze zoent met een vrouw!