Jort Kelder

Presentator Jort Kelder

Jort Paul Wouter Kelder (Gouda, 22 september 1964) is een Nederlandse journalist, columnist, televisiepresentator en voormalig hoofdredacteur van het maandblad Quote. Hij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht en begon zijn carrière bij Quote, waar hij in 1993 hoofdredacteur werd. Hij was maatschappelijk actief als persvoorlichter voor de JOVD. Kelder presenteerde diverse televisieprogramma's voor Net5, Talpa, KRO, AVRO en VPRO, en was vanaf 2020 presentator van Op1. Hij is bekend om zijn uitgesproken standpunten en kledingstijl. Kelder ontving in 2020 de Pim Fortuynprijs en is sinds 1991 pescotariër.

Jort Kelder relatie, getrouwd en kinderen

Jort Kelder heeft in het verleden relaties gehad met zowel onbekende als bekende vrouwen. Zo was hij bijvoorbeeld een tijdje samen met Georgina Verbaan en Lauren Verster, die inmiddels een eigen gezin hebben gesticht. Zelf ziet Jort Kelder dit bij zichzelf niet gebeuren, omdat hij kinderen erg druk vindt. Hoewel hij wel over vaderschap heeft nagedacht, valt het hem op dat hij sinds zijn bekendheid vaker berichtjes van vrouwen ontvangt, waarop hij soms ingaat. Toch is Jort Kelder nooit echt gecharmeerd geweest van deze dames.

Jort Kelder vermogen

Jort Kelder heeft met zijn hoge positie bij Quote veel geld verdiend. Volgens bronnen zou de Nederlander jaarlijks een ton verdienen met deze functie. Daarnaast verdient Jort Kelder ook veel met diverse programma’s en boeken. Bovendien heeft hij een lucratieve deal met Suitsupply. Het kapitaal dat Jort Kelder verdient, investeert hij grotendeels in vastgoed, waaronder panden in Amsterdam en op Terschelling. In totaal wordt het vermogen van Jort Kelder geschat op ongeveer 5 miljoen euro.

Nieuws

Welmoed Sijtsma is de ideale kandidaat in ‘Wie is de Mol?’

Welmoed Sijtsma kon zaterdagavond opgelucht ademhalen. Na lang stilzwijgen mocht ze eindelijk bekend maken dat ze mee doet aan Wie is de Mol?

Het beste van ‘mannenverslinder’ Welmoed Sijtsma bij Op1

Elke donderdag is het bij Op1 Welmoed Sijtsma-dag!

YES: Op1-presentatrices werken een weekje langer door

Goed nieuws voor de liefhebbers van het programma Op1. Het populaire NPO-praatprogramma wordt met één week verlengd. Dat betekent dat we alle vijf de presentatrices van Op1 nog een extra keertje mogen bewonderen!

Jort Keldert van elitair voetstuk na dierenknuffelgedrag

Jeuzus, wat zegt die maffe golfbal nu weer?!

Australie gaat nu zelf ‘Down Under’

Gaat hij Australië van de undergang redden?
Jort Kelder

Profiel

Geboortedatum: 22 september 1964
Sterrenbeeld: Maagd
Afkomst: Gouda , Nederland
Woonplaats: Terschelling
Relatie: Vrijgezel
Beroep: Presentator
Opleiding: Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht
Instagram: De Instagram van Jort is @jort.kelder

Foto's

Jort Kelder
Jort Kelder