John van den Heuvel

Presentator John van den Heuvel

John van den Heuvel jeugd en carrière

John van den Heuvel, geboren op 26 december 1962 in Amsterdam, groeide op in Eindhoven. Hij groeide op met een Nederlandse moeder, zijn Marokkaanse vader heeft hij nooit gekend. Na zijn het behalen van zijn havo werkte John bij de politie en beklom hij daar de ladder. Hij werd misdaaddeskundige en ging in 1990 als misdaadverslaggever aan de slag bij De Telegraaf. Zijn televisiecarrière begon in 2001 met zijn rol bij RTL Boulevard, waar hij als misdaadexpert optrad. Daarnaast presenteerde hij van 2005 tot 2008 'Bureau Misdaad' en lanceerde hij in 2007 'Bureau Van den Heuvel'. Vanaf 2009 richtte hij zich op programma's zoals 'Das je goed recht' (2009-2011) en 'Recht Gezet!' (2011-2012). Sinds 2012 staat hij bekend om zijn werk voor 'Ontvoerd', waarin hij families helpt bij ontvoeringszaken, en 'Op de Vlucht' (2014-2018), dat zich richt op internationale opsporingen. In latere jaren heeft Van den Heuvel zich ook beziggehouden met programma's als 'Online Misbruik Aangepakt' (2018), 'Dossier van den Heuvel' (2018-2020), en 'Crime Desk' (2021), waarin hij dieper ingaat op criminele ontwikkelingen en zaken in Nederland. Met zijn toewijding aan het onthullen van waarheid en zijn expertise in de misdaadverslaggeving is John van den Heuvel een bekend en gerespecteerd gezicht geworden in de Nederlandse media.

John van den Heuvel en de Jacht op de Mocromaffia

De serie "Jacht op de Mocro-Maffia" met John van den Heuvel is een intrigerende en diepgaande documentaire die de kijkers meeneemt in de schimmige wereld van de georganiseerde misdaad in Nederland. John van den Heuvel onthult de duistere activiteiten van de zogenoemde Mocro-Maffia, een crimineel netwerk, dat grotendeels uit 'mocro's' bestaat. De serie werpt een onverbloemde blik op de achtergrond van de hoofdrolspelers, de complexe onderlinge relaties binnen de organisatie en de impact van hun misdaden op de samenleving. Met gedurfde interviews en verborgen camera's wordt een onthullend beeld geschetst van deze wereld, waarin geld, geweld en macht centraal staan. "Jacht op de Mocro-Maffia" is een must-watch voor iedereen die geïnteresseerd is in de onderwereld en de opsporing van georganiseerde misdaad.

John van den Heuvel kinderen en partner

John van den Heuvel is getrouwd met Mariëtte van Schie. Hij is al samen met haar 1983. Samen kregen ze drie zoons: Joël, Dion en Ramon.

John van den Heuvel boeken

In 1998 publiceerde Van den Heuvel zijn eerste crime-boek. In totaal heeft hij 13 boeken uitgebracht. Zijn bestsellers waren 'Jorans moordmysteries', 'Tijdperk Willem Holleeder', 'Berichten uit de bajes' en 'Kogels voor de kroongetuige'.

John van den Heuvel overleden dochter

Ruim dertig jaar geleden zou John van den Heuvel vader worden van een dochter genaamd Kirsten. Tot iedereens verdriet werd ze stilgeboren. Ze overleed in de buik en zou Johns eerst kind worden. Tot op de dag van vandaag lijkt John er last van te hebben.

Nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!
John van den Heuvel biografie

Profiel

Geboortejaar: 26 december 1962
Sterrenbeeld: steenbok
Geboorteplaats: Amsterdam
Afkomst: half Marokkaans
Woonplaats: niet bekend
Partner: Mariette van Schie
Kinderen: 3 zoons: Joël, Dion en Ramon
Beroep: presentator, misdaadjournalist
Instagram: @johnvdheuvel62

Foto's

John van den Heuvel Willem Holleeder
John van den Heuvel