Bram Krikke

Bram Krikke bio

Profiel

Geboortedatum: 12 augustus 1994
Sterrenbeeld:
Leeuw
Afkomst:
Weesp, Nederland
Relatie:
ja, met Robin Holzken
Beroep:
Influencer, Youtuber
Opleiding:
Journalistiek
Instagram:
De Instagram van Bram is @bram.krikke

Foto's

Bram Krikke vriendin
Bram Krikke

Bram Krikke

Bram Krikke, een populaire mediapersoonlijkheid, startte zijn carrière met YouTube-kanalen zoals 'De Knieperts' en later 'Bramos'. Hij was onderdeel van '#First', een jongerentv-programma, en werkte als sidekick van Tom van der Weerd in 'Club Ondersteboven' op radiostation SLAM! Ook creëerde hij 'Bram in de buurt' op het SLAM! YouTube-kanaal, waar hij grappige straatinterviews deed. Later presenteerde Krikke 'Statements', een programma waar hij wekelijks met Amber Delil statements besprak met verschillende gasten. Verder verscheen hij in programma's zoals 'Zomer met Art', 'Maestro', 'Legends of Gaming NL' en 'De Slimste Mens'. Ook heeft hij zijn eigen kledinglijn en chipsmerk genaamd 'Krikkies'.

Bram Krikke, relatie, vriendin

Bram Krikke had aanvankelijk een relatie van drie jaar met Didi Shanna, maar heeft sindsdien een nieuwe liefde gevonden. Hij is momenteel samen met het Nederlandse model Robin Holzken, die in New York woont en onder andere poseert voor Victoria's Secret.

Bram Krikke tattoo

Bram Krikke ging een uitdaging aan waarbij hij verklaarde dat als zijn Instagrampost meer dan 500.000 likes zou krijgen, hij een tatoeage van een pornomapje op zijn borst zou laten zetten. Bram Krikke had echter niet verwacht dat dit werkelijk zou gebeuren. Binnen twee dagen verzamelde hij al bijna 460.000 likes op zijn foto. De tatoeage is inmiddels gezet en hij heeft zich erbij neergelegd. Bram Krikke gaf ook aan dat hij voortaan drie keer zal nadenken voordat hij aan een volgende weddenschap begint. Dit leverde hem overigens wel het nationale record op voor een Instagram post met de meeste likes.

Nieuws

Foto: Robin Holzken laat zich van afstandje bespieden in bad

Robin Holzken is een van de mooiste modellen van dit land, en ze laat zich blijkbaar zeer graag bespieden in bad. 

Bram Krikke en Bas Hoeflaak maken hilarische video over tweedehands winkel

Bram Krikke heeft het weer voor elkaar. Hij maakt regelmatig van die leuke online video's en ook deze is weer hilarisch!

Foto: Bram Krikke koekeloert dwars door het shirtje van Robin Holzken heen

Natuurlijk weet iedereen dat Bram Krikke een ongelooflijk mooie vriendin heeft. Maar daar is hij zelf soms ok van verbaasd. 

Foto: Robin Holzken heeft het koud en steelt kleding van haar vriend Bram Krikke

Bram Krikke en Robin Holzken maken samen de leukste foto's. Maar nu heeft Robin besloten de kleding van Bram te stelen.

Model Robin Holzken lokt met deze foto reactie uit bij haar vriend Bram Krikke

Robin Holzken en Bram Krikke zijn gemaakt voor elkaar. Dat merk je wel aan de opmerking die Bram op zijn vriendin haar Instagram achterlaat.

De vriendin van Bram Krikke deelt foto in slechts een kort jurkje

Bram Krikke is een echte geluksvogel. Zijn vriendin Robin Holzken is een topmodel, dus mag je ervan uitgaan dat elke foto van deze dame een hit is. Ook deze, die Robin snel in haar badjas maakte, is om je vingers bij af te likken!

Foto: Bram Krikke komt wereldster Zendaya tegen in Amsterdamse snackbar

Bram Krikke is precies zo iemand die gek genoeg altijd bekend is met andere mensen en veel connecties heeft. Zo kent hij zelfs actrice Zendaya!

Bram Krikke brengt vriendin Robin Holzken in diepe problemen met foto in

Presentator Bram Krikke heeft zijn vriendin Robin Holzken flink in het nauw gedreven met een foto in haar ondergoed!