DJ Tiesto

DJ Tiësto

Profiel

Geboortedatum: 17 januari 1969
Sterrenbeeld: Steenbok
Afkomst: Breda, Nederland
Woonplaats: Amsterdam, Nederland
Relatie: Ja met Annika Backes
Kinderen: Viola Margreet en Viggo
Beroep: Artiest, DJ
Instagram: De Instagram van Tijs is @tiësto

Foto's

DJ Tiësto
DJ Tiësto

Artiest DJ Tiësto

Tiësto, geboren als Tijs Michiel Verwest op 17 januari 1969 in Breda, is een Nederlandse dj, muziekproducent en ondernemer, bekend om zijn optredens op grote dance-evenementen. Zijn liefde voor muziek begon vroeg, geïnspireerd door radioshows en zijn passie voor draaien en mixen. Hij draaide op feesten en begon zijn carrière in de muziekscene. In 1997 richtte hij zijn label op, Black Hole Recordings, en bracht succesvolle mix-compilaties uit. Tiësto's doorbraak kwam met Innercity in 1999 en zijn remix van Deleriums Silence in de VS. Hij ontving talloze prijzen, waaronder de DJ Magazine's beste DJ. Zijn vermogen groeide met succesvolle albums en optredens in grote arena's. Vanaf 2010 lanceerde hij zijn platenlabel Musical Freedom en breidde hij zijn muzikale stijlen uit. Tiësto's muziek evolueerde van trance naar house, techno en meer, en hij werd erkend voor zijn brede publieksbereik.

DJ Tiësto relatie, getrouwd en kinderen

In eerste instantie had Tijs Michiel Verwest een relatie met Stacey Blokzijl en ze waren zelfs getrouwd. Echter, het bleek niet de meest geschikte relatie te zijn voor hem. Tiësto heeft zijn bruiloft met Stacey Blokzijl afgeblazen en de relatie verbroken. Daarna kreeg Tijs Michiel Verwest een relatie met Annika, met wie hij ook trouwde. Tiësto en Annika kregen samen een dochter, Viola Margreet, en een zoon, Viggo. Het leeftijdsverschil tussen Tiësto en Annika bedraagt overigens bijna dertig jaar…'

DJ Tiësto vermogen

Volgens bronnen wordt Tiësto beschouwd als de rijkste Nederlandse DJ. Hij heeft naar verluidt een geschat vermogen van ongeveer 170 miljoen euro vergaard dankzij zijn platenverkoop, tours, en merchandise. Bovendien genereert de Nederlandse artiest aanzienlijke inkomsten via zijn eigen platenlabel. Daarnaast heeft de DJ winst gemaakt door te investeren in verschillende bedrijven en start-ups, waarbij zijn investeringen in Music Messenger en clubjudge.com opvallen. Laatstgenoemde stelt mensen in staat clubs wereldwijd te beoordelen.

Nieuws

Foto: DJ Tiësto mag deze bizarre Tesla lenen van zijn ‘broer’ Elon Musk

De wilde avonturen van DJ Tiësto maken zijn fans wel vaker jaloers, maar deze recente onthulling heeft iedereen in rep en roer! 

Foto: DJ Tiësto geniet van schaarsgeklede blondine tijdens zonsondergang

De knappe Annika Backes Verwest is natuurlijk de grote liefde in het leven van DJ Tiësto. En dat is een hele verleidelijke dame. 

Foto: Vrouw van DJ Tiësto laat rondingen zien in piepkleine

Annika Backes, de vrouw van DJ Tiësto verwent volgers enorm met zéér pikant kiekje, ze draagt een ontzettend kleine bikini waar haar troeven zo uitvallen als ze even niet oplet!

Foto: Beeldschone Annika wordt stevig beetgenomen op strand door DJ Tiësto

De knappe Annika Backes Verwest is de grote liefde van de Nederlandse DJ Tiësto. De twee omhelzen elkaar innig op het strand. 

Foto: DJ Tiësto ziet jurkje van zijn knappe vrouw bijna uit elkaar knallen

DJ Tiësto doet het in de muziek wereld verschrikkelijk goed. En klagen over zijn liefdesleven mag hij ook zeker niet. 

Foto: Knappe vrouw van DJ Tiësto glijdt soepeltjes naar beneden

Van Annika Verwest, de vrouw van DJ Tiësto, zijn foto's en een filmpje verschenen waarop de dame soepel te zien is. Ze glijdt naar beneden en haar lange beweegt leuk mee. 

Video: DJ Tiësto leeft zich uit met spannend geklede dame (niet zijn vrouw!)

DJ Tiësto is een van de meest bekende Nederlandse DJ's en staat dus nog steeds op de grootste festivals te spelen, vaak met mooie vrouwen. 

Foto: DJ Tiësto is mazzelaar met zijn veel jongere vrouw Annika Backes

Na het zien van deze foto snap je ineens waarom DJ Tiësto één van de grootste bofkonten van de wereld is...