Waldemar Torenstra

Acteur Waldemar Torenstra

Waldemar Govinda Torenstra, geboren op 29 maart 1974 in Amsterdam, is een veelzijdig Nederlands acteur, presentator en programmamaker. Na zijn vwo-examen begon hij een studie Economie aan de Universiteit van Amsterdam, maar zijn passie voor theater leidde hem uiteindelijk naar het podium. Torenstra schitterde in diverse producties, waaronder bij het Noord Nederlands Toneel, waar hij jarenlang een vaste acteur was. Zijn veelzijdigheid bracht hem ook naar het witte doek, waar hij memorabele rollen vertolkte in films als "Ja zuster, nee zuster" en "Bride Flight". Daarnaast heeft hij zich onderscheiden als presentator en was hij mede-oprichter van ACT, een beroepsvereniging van Nederlandse acteurs.

Waldemar Torenstra relatie, getrouwd en kinderen

Waldemar Torenstra heeft sinds 2006 een relatie met Sophie Hilbrand en samen hebben ze twee dochters, genaamd Robin en Ravi. Er werd gemeld dat Torenstra Hilbrand in 2017 op haar verjaardag ten huwelijk heeft gevraagd, maar het huwelijk is niet doorgegaan. Tijdens een uitzending van Koffietijd verklaarde Torenstra dat een bruiloft momenteel geen prioriteit heeft. Hij gaf ook aan dat als het huwelijk toch zou plaatsvinden, het buiten ergens gehouden zou worden.

Waldemar Torenstra vroeger in buurtbende

Tijdens zijn jeugd moest Waldemar Torenstra meerdere keren verhuizen. Tijdens een van deze verhuizingen woonde hij in een achterbuurt, waar hij betrokken raakte bij verschillende conflicten en gevechten. Hij beschrijft zijn jeugd als onvoorspelbaar en onveilig. Torenstra heeft aangegeven dat zijn jeugd grotendeels in het teken stond van het omgaan met de schade veroorzaakt door zijn ouders.

Nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende nieuwe aanwinst: een Lamborghini Urus Mansory, ter waarde van maar liefst 500.000 euro. Deze opvallende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.

Jutta Leerdam krijgt schrik van haar leven: Jake Paul getroffen door bliksen (video)

Jutta Leerdam straalde even doodsangsten uit toen het vliegtuig waar zij en Jake Paul in zaten werd geraakt door de bliksem. Gelukkig gaat alles goed.

Rico Verhoeven filmt topzware vriendin Naomy van Beem op straat na nachtje stappen (video)

Rico Verhoeven heeft in zijn leven flink wat trappen uitgedeeld, maar hier gaan zijn voeten pas echt zeer van doen. Kijk maar mee!

Schaatsster Pien Hersman maakt ploeggenotes wild met foto in superkort rokje: ‘Lekker kippetje’

Pien Hersman heeft een paar nieuwe foto's online gezet en die zijn echt geweldig om naar te kijken. Dat vinden haar eigen vriendinnen ook trouwens.

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die hij even met de wereld moet delen. De voetballer is er erg trots op.  Memphis Depay,...
Waldemar Torenstra

Profiel

Geboortedatum: 29 maart 1974
Sterrenbeeld: Ram
Afkomst: Amsterdam, Nederland
Relatie: Ja met Sophie Hilbrand
Kinderen: Robin en Ravi
Beroep: Acteur
Opleidingsniveau: VWO
Instagram: De Instagram van Waldemar is @waldemartorenstra

Foto's

Waldemar Torenstra
Waldemar Torenstra