Theo Maassen

Acteur Theo Maassen

Theodorus Wilhelmus (Theo) Maassen (Oegstgeest, 8 december 1966) is een Nederlandse cabaretier, acteur, presentator en regisseur, bekend om zijn harde humor en maatschappijkritiek. Hij werd actief in 1990 als lid van Comedytrain en won Cameretten. Met tien cabaretprogramma's heeft hij diverse prijzen gewonnen, waaronder voor "Tegen beter weten in" (2006-2007) en "Vankwaadtoterger" (2017). Als acteur verscheen hij in films als "Minoes" (2001) en "Doodslag" (2012), en tv-series zoals "Mevrouw de Minister" (2002). Hij was gastheer van "24 uur met..." (2014-2016) en presenteerde "Zomergasten" (2023).

Theo Maassen relatie, getrouwd en kinderen

Theo Maassen heeft een relatie met Joyce. Verder heeft Theo Maassen een dochter, genaamd Ruby Maassen. Het is echter onduidelijk of Joyce ook de moeder is van Ruby.

Theo Maassen ophef huiselijk geweld

In het begin van 2024 kwam Theo Maassen in het nieuws nadat hij door het tijdschrift Privé werd beschuldigd van huiselijk geweld. Echter, de zus, ex-vriendin en vrouw van Theo Maassen ontkennen deze berichten. Als gevolg van deze beschuldigingen zou Theo Maassen zijn gestopt met het presenteren van het programma Zomergasten. Volgens Privé zou Theo Maassen zijn huidige echtgenote en ex-vriendin hebben mishandeld. Theo Maassen betreurt ten zeerste dat deze 'valse' berichten hebben geleid tot het stopzetten van zijn werk.

Theo Maassen films en series

Theo Maassen heeft rollen vertolkt in films als "Minoes," "TBS," "Het Geheim," en "Doodslag," waarin hij tevens hoofdrollen vertolkte. Vaak vertolkte hij personages betrokken bij gewelddadige incidenten, zoals in "TBS" en "Doodslag." In de film "TBS" speelt Theo Maassen een TBS'er die zijn vader heeft vermoord, terwijl hij in "Doodslag" iemand doodt terwijl hij als ambulancepersoneel werkt. Daarnaast heeft hij diverse rollen in series, waaronder "Mevrouw de Minister," "Waltz," "Bellicher: de Macht van meneer Miller," en "Geen probleem!"

Nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Lies Zhara laat in een video zien dat ze geen kleren draagt in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen!

Omstreden topmodel Rikkie Kolle vergeet broek op uitdagende selfie

Rikkie Kollé weet haar volgers flink te verassen met een opvallende foto waarbij ze haar broek niet aanheeft!
Theo Maassen bio

Profiel

Geboortedatum: 8 december 1966
Geboorteplaats: Oegstgeest
Woonplaats: Eindhoven
Familie: (vader) Theo Maassen, (moeder) Judith Maassen, (zus) Judith Maassen, (broer) Ruud Maassen
Relatie: Ja met Joyce
Beroep: Cabaretier, presentator
Kinderen: Ruby (dochter)
Opleiding: Fontys Academie voor Drama in Eindhoven

Foto's

Theo Maassen
Theo Maassen acteur