Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond bio

Profiel

Geboortedatum: 6 februari 1982
Sterrenbeeld: waterman
Geboorteplaats: IJsselstein
Woonplaats: Amsterdam
Relatie: Ja, met Bas van Veggel
Kinderen: 2 zoons, Vik en Zef
Beroep: Presentatrice, actrice en model
Instagram: @liekevanlexmond

Foto's

Lieke van Lexmond partner
Lieke van Lexmond

Actrice Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond carriere

Lieke van Lexmond, een Nederlands actrice en tevens presentatrice en model, werd geboren in IJsselstein. Ze groeide op in Benschop. Lieke Van Lexmond begon haar acteercarrière al op jonge leeftijd, met een reclamespotje voor Royco toen ze slechts vijf jaar oud was. Na verschillende optredens in commercials volgde haar grote doorbraak in 1998 met de rol van Eva Prins in de soapserie Goudkust. Ze verscheen ook als gast in verschillende andere series voordat ze een vaste rol kreeg in Goede tijden, slechte tijden. Naast haar acteerwerk deed Van Lexmond mee aan Dancing with the Stars en begon ze een succesvolle carrière als presentatrice, waarbij ze verschillende prijzen won. Ze was ook te zien in diverse films en liet haar zangtalent zien in samenwerkingen en optredens, inclusief het uitbrengen van een eigen single. Van Lexmond's veelzijdige loopbaan omvatte ook radio-optredens en het inspreken van reclamespots, waarmee ze haar veelzijdigheid en talenten demonstreerde.

Lieke van Lexmond kinderen en relatie

Tot begin 2009 had Lieke van Lexmond een relatie met Mark van Eeuwen, haar toenmalige collega. In 2013 kreeg ze een relatie met Bas van Veggel, met wie ze nog steeds samen is. Bas is een vastgoedhandelaar afkomstig uit Wassenaar. Het stel kwam elkaar tegen tijdens een avondje stappen. In 2016 ging Bas op zijn knieën voor de knappe blondine. Ondertussen hebben zij 2 zoons samen: Vik en Zef.

Lieke van Lexmond huis

Na 9 jaar samen te hebben gewoond in Amsterdam Oud-Zuid besloot Lieke haar villa te verkopen voor maar liefst 5,5 miljoen euro. In oktober 2023 kochten Lieke en Bas een miljoenenpand aan de Keizersgracht van onze hoofdstad. Schrik niet van de prijs: 7.468.000 euro!

Lieke van Lexmond schildklierproblemen

Het leven van een BN'er gaat niet altijd over rozen. Lieke van Lexmond ontdekte in 2017 een grote bult, waar ze zich grote zorgen om maakte. Ze voelde zich al een lange tijd vermoeid en liet het onderzoeken. Gelukkig was de bult goedaardig, maar het bekende dat Liek onder het mes moest. Na een periode van angst bleek de bult goedaardig na de behandeling. Toch moest Lieke een deel van haar schildklier laten verwijderen. Deze periode van onzekerheid heeft het gezin alleen maar hechter gemaakt.

Nieuws

Foto: Lieke van Lexmond laat haar broek zakken voor behandeling

Deze oude GTST-actrice heeft een intieme behandeling gekregen om haar perfecte lichaam waar te laten komen, en daar laat ze zelfs haar broek voor zakken. Maar heeft ze niet al een perfect lichaam?

Hoe is het nu met voormalig GTST-actrice Lieke van Lexmond?

De aantrekkelijke actrice Lieke van Lexmond is al even van social media verdwenen. En op televisie is ze ook al ruime tijd niet te zien. Hoe gaat het met de knappe dame?

Foto: Lieke van Lexmond deelt zéér vakantiekiekjes

Lieke van Lexmond is op de Seychellen! En om dit aan haar volgers duidelijk te maken, plaatst ze een aantal pareltjes van foto's...

Foto: Hierdoor weten we nú al dat deze bekende blondine het Paard in The Masked Singer is

Wie is het Paard in The Masked Singer? Hierdoor lijkt deze bekende blondine nú al te zijn ontmaskerd!

Deze GTST-sterren stralen weer in nieuw seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden

Het is weer zover! Een nieuw seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden staat voor de deur. En deze prachtige sterren staan weer klaar om te stralen. 

Hoe is het nu met actrice Lieke van Lexmond?

Lieke van Lexmond was jarenlang bijna dagelijks op tv. Waar is de actrice en presentatrice tegenwoordig mee bezig?

Gaat Lieke van Lexmond naar de maan?

Neil Armstrong, Leika het ruimtehondje en straks…Lieke van Lexmond. Als het aan de actrice ligt bezoekt ze binnenkort gewoon de maan. Ze heeft zich inmiddels al ingeschreven voor de bijzondere reis.

Instagram Girls: Maxime Meiland showt nieuwe vriend & Jutta Leerdam blijft positief

De meest schokkende social media-post kwam van Maxime Meiland: de blondine kondigde zomaar haar nieuwe relatiestatus aan! De bijdrages van Jutta Leerdam en Bo Maerten waren ook absoluut de moeite waard...