Juultje Tieleman

Juultje Tieleman

Profiel

Geboortedatum: 7 juli 1999
Sterrenbeeld: Kreeft
Lengte: 165 cm
Kinderen: Nee
Zus: Fee Tieleman
Relatie: Ja met Koen van Heest
Geboorteplaats: Dirksland, Nederland
Beroep: Influencer
School: Grafisch Lyceum in Rotterdam
Instagram: Juultje zit op Instagram onder @juultjetieleman

Foto's

juultje tieleman mooiste instagram fots
rondje forum 17-6 met juultje tieleman, OG3NE, yolanthe en nochtli

Influencer Juultje Tieleman

Juultje Tieleman is een Nederlandse YouTuber en Instagram influencer. In 2016 werd ze bekend bij het grote publiek dankzij haar toenmalige relatie met de bekende YouTuber Gio Latooy. Juultje Tieleman neemt regelmatig vlogs op voor haar eigen YouTube kanaal. Hierin laat ze bijvoorbeeld zien wat ze meemaakt, waar ze naartoe gaat op vakantie of hoe haar nieuwe huis bevalt. Haar YouTube kanaal heeft zo’n 170.000 abonnees. Op Instagram is ze nóg actiever. Vrijwel dagelijks laat ze via een post of een verhaal van zich horen. Mensen zijn ontzettend geïnteresseerd in het leven van de bloedmooie blonde dame. Ruim één miljoen volgers heeft ze. In 2019 werd ze voor een jaar gevolgd door documentairemaaktster Laura Veenema. Dit resulteerde uiteindelijk in de docu ‘Ik Ben Influencer’, die gaat over de roem, onzekerheid en angst die een influencer meemaakt. Naast haar leven als influencer staat ze ook regelmatig model voor verschillende kleding- en lingeriemerken.

Juultje Tieleman leeftijd

Juultje Tieleman is geboren in 1999. Ze is geboren in Dirksland, een klein plaatsje in Zuid-Holland. Inmiddels woont ze in een groot appartement in hartje Rotterdam. Duidelijk is dat ze van haar leven als influencer prima rond kan komen. Ze heeft gestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Deze school heeft de focus liggen op alles wat met media te maken heeft. Haar werk past dus goed bij haar opleiding.

Juultje Tieleman Koen, Don en andere relaties

Juultje is ooit bekend geworden doordat ze een relatie had met YouTuber Gio Latooy. Van 2016 tot 2018 hadden ze een knipperlichtrelatie. In 2018 kwamen ze toch tot de conclusie dat het niet werkte. Na Gio was het even stil rondom Juultje Tieleman, ondanks dat er genoeg mannen achter het model aanzaten. In 2020 werd ze echter veel gespot met Rijk Hofman, echter is nooit bevestigd of de twee iets gehad hebben. In 2021 kreeg Juultje een relatie met Don de Jong. De relatie met deze YouTuber duurde echter niet zo lang. Maar gelukkig vond ze kort na de breakup opnieuw een andere zielsverwant. Koen van Heest, bekend van de bankzitters, zou toen de gelukkige zijn geweest. Net als Gio, Rijk en Don is ook Koen een YouTuber. Het lijkt er dus op dat Juultje een voorkeur heeft voor mannen die een eigen YouTube kanaal hebben. Toch zijn de twee weer inmiddels weer uit elkaar gegaan. Dus dacht je nog kans bij haar te maken? Zorg dan eerst maar dat je veel abonnees weet te strikken op het bekende videoplatform!

Juultje Tielamans Expeditie Robinson

In 2022 was Juultje Tieleman een van de kandidaten die meedeed aan Expeditie Robinson. Helaas eindigde ze uiteindelijk op de 16e plaats. Wel lukte het haar om in totaal 2 proeven te winnen en was ze 16 dagen op het eiland.

Juultje Tieleman huis

In 2022 kocht Juultje Tieleman een appartement in Rotterdam. Vanuit de woning heeft ze een indrukwekkend uitzicht over de stad.

Juultje Tieleman Instagram en YouTube

Wil je Juultje zelf volgen? Dat kan! Op Instagram vind je haar als @juultjetieleman en op YouTube heet haar kanaal precies hetzelfde.

Nieuws

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.

Foto: Dit lichaamsdeel van Juultje Tieleman is ineens flink gegroeid tijdens vakantie

Bij Juultje Tieleman is op haar meest recente foto iets opmerkelijks te zien. Een lichaamsdeel van Juultje is wel heel snel gaan groeien.

Foto: Juultje Tieleman is mooiste meisje van het eiland in overheerlijk jurkje

Juultje Tieleman heeft een aantal nieuwe foto's online gezet die maar weer goed laten zien waarom mensen toch zo'n fan van haar zijn.

Douchende Juultje Tieleman maakt alle mannen gek met meest riskante foto ooit

Juultje Tieleman maakt een nieuwe foto voor Valentijnsdag en mensen vragen zich af waarom ze nog alleen is. 

Foto: Beeldschone Juultje Tieleman doet het even helemaal anders

Juultje Tieleman laat haar vele volgers een nieuwe kant van zichzelf zien met aandachttrekkende foto's.

Foto: Juultje Tieleman laat troeven bijna uit haar kleding knallen

Juultje Tieleman heeft een nieuw plaatje online gezet waar al haar volgers weer eens enorm van smullen. Dit moet je zien!

Volgers Juultje Tieleman zijn helemaal ondersteboven van deze provocerende foto’s

Juultje Tieleman blijft nog steeds een van de meest provocerende influencers. Haar foto's gaan bij volgers niet in de koude kleren zitten.

Juultje Tieleman dwingt oogcontact af met betoverende foto

Juultje Tieleman slaat weer toe! En deze keer trekt ze al je aandacht met een wel héél opvallend kenmerk.