Juultje Tieleman

Juultje Tieleman

Profiel

Geboortedatum: 7 juli 1999
Sterrenbeeld: Kreeft
Kinderen: Nee
Relatie: Ja met Koen van Heest
Geboorteplaats: Dirksland, Nederland
Beroep: Influencer
Instagram: Juultje zit op Instagram onder @juultjetieleman

Foto's

juultje tieleman mooiste instagram fots
rondje forum 17-6 met juultje tieleman, OG3NE, yolanthe en nochtli

Influencer Juultje Tieleman

Juultje Tieleman is een Nederlandse YouTuber en Instagram influencer. In 2016 werd ze bekend bij het grote publiek dankzij haar toenmalige relatie met de bekende YouTuber Gio Latooy. Juultje Tieleman neemt regelmatig vlogs op voor haar eigen YouTube kanaal. Hierin laat ze bijvoorbeeld zien wat ze meemaakt, waar ze naartoe gaat op vakantie of hoe haar nieuwe huis bevalt. Haar YouTube kanaal heeft zo’n 170.000 abonnees. Op Instagram is ze nóg actiever. Vrijwel dagelijks laat ze via een post of een verhaal van zich horen. Mensen zijn ontzettend geïnteresseerd in het leven van de bloedmooie blonde dame. Ruim één miljoen volgers heeft ze. In 2019 werd ze voor een jaar gevolgd door documentairemaaktster Laura Veenema. Dit resulteerde uiteindelijk in de docu ‘Ik Ben Influencer’, die gaat over de roem, onzekerheid en angst die een influencer meemaakt. Naast haar leven als influencer staat ze ook regelmatig model voor verschillende kleding- en lingeriemerken.

Juultje Tieleman leeftijd

Juultje Tieleman is geboren in 1999. Ze is geboren in Dirksland, een klein plaatsje in Zuid-Holland. Inmiddels woont ze in een groot appartement in hartje Rotterdam. Duidelijk is dat ze van haar leven als influencer prima rond kan komen. Ze heeft gestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Deze school heeft de focus liggen op alles wat met media te maken heeft. Haar werk past dus goed bij haar opleiding.

Juultje Tieleman Koen, Don en andere relaties

Juultje is ooit bekend geworden doordat ze een relatie had met YouTuber Gio Latooy. Van 2016 tot 2018 hadden ze een knipperlichtrelatie. In 2018 kwamen ze toch tot de conclusie dat het niet werkte. Na Gio was het even stil rondom Juultje Tieleman, ondanks dat er genoeg mannen achter het model aanzaten. In 2020 werd ze echter veel gespot met Rijk Hofman, echter is nooit bevestigd of de twee iets gehad hebben. In 2021 kreeg Juultje een relatie met Don de Jong. De relatie met deze YouTuber duurde echter niet zo lang. Maar gelukkig vond ze kort na de breakup haar prins op het witte paard. Koen van Heest, bekend van de bankzitters, is de gelukkige. Net als Gio, Rijk en Don is ook Koen een YouTuber. Het lijkt er dus op dat Juultje een voorkeur heeft voor mannen die een eigen YouTube kanaal hebben. Dacht je nog kans bij haar te maken? Zorg dan eerst maar dat je veel abonnees weet te strikken op het bekende videoplatform!

Juultje Tieleman Instagram en YouTube

Wil je Juultje zelf volgen? Dat kan! Op Instagram vind je haar als @juultjetieleman en op YouTube heet haar kanaal precies hetzelfde.

Nieuws

Foto: Juultje Tieleman zet tanden in kromme lekkernij

De beeldschone Juultje Tieleman staat in deze foto te snoepen van een heerlijke Franse delicatesse. Het is duidelijk aan haar ogen te zien dat ze er zeer van aan het genieten is.

Video: Juultje Tieleman bepaalt wat beeldschone Lies Zhara in bed doet

Lies Zhara deelt ontzettend veel van haar leven met haar volgers. We mogen zelfs een kijkje nemen bij wat ze in bed doet..

Foto: Juultje Tieleman krijgt het heet van piepklein jurkje

De prachtige youtuber en influencer, Juultje Tieleman smelt helemaal weg van zichzelf in dit korte jurkje. Wij snappen wel waarom...

Foto: Juultje Tieleman (Expeditie Robinson) laat flinke jongens helemaal leeglopen

Dat Juultje Tieleman één van de mooiste vrouwen van ons land is, dat wisten we al. Met een beetje focus maakt ze alles en iedereen nat van onderen! 

Video: Juultje Tieleman meteen kletsnat bij eerste aflevering Expeditie Robinson

Nog ver voor de start stond dit seizoen van Expeditie Robinson al bekend als het meest pikante ooit. Nu verschijnt er nog één keer een filmpje online!

Foto: Juultje Tieleman deelt heerlijke kiekjes van zonnig balkon

Juultje Tieleman was heel even uit de spotlight, maar inmiddels is ze terug en beter dan ooit met deze heerlijke kiekjes. 

Foto: Juultje Tieleman neemt groot risico in meest pikante Expeditie Robinson ooit

Niet voor het eerst lekken er namen van kandidaten die mee doen aan Expeditie Robinson. Toch is geen van de eerdere leaks zo interessant als deze!

De mooiste Instagram foto’s van influencer Juultje Tieleman

Juultje Tieleman is een van de leukste Nederlandse vrouwen op het internet. Op Instagram plaatst de blondine de leukste foto's.