John van den Heuvel

John van den Heuvel biografie

Profiel

Geboortejaar: 26 december 1962
Sterrenbeeld: steenbok
Geboorteplaats: Amsterdam
Afkomst: half Marokkaans
Woonplaats: niet bekend
Partner: Mariette van Schie
Kinderen: 3 zoons: Joël, Dion en Ramon
Beroep: presentator, misdaadjournalist
Instagram: @johnvdheuvel62

Foto's

John van den Heuvel Willem Holleeder
John van den Heuvel

Presentator John van den Heuvel

John van den Heuvel jeugd en carrière

John van den Heuvel, geboren op 26 december 1962 in Amsterdam, groeide op in Eindhoven. Hij groeide op met een Nederlandse moeder, zijn Marokkaanse vader heeft hij nooit gekend. Na zijn het behalen van zijn havo werkte John bij de politie en beklom hij daar de ladder. Hij werd misdaaddeskundige en ging in 1990 als misdaadverslaggever aan de slag bij De Telegraaf. Zijn televisiecarrière begon in 2001 met zijn rol bij RTL Boulevard, waar hij als misdaadexpert optrad. Daarnaast presenteerde hij van 2005 tot 2008 'Bureau Misdaad' en lanceerde hij in 2007 'Bureau Van den Heuvel'. Vanaf 2009 richtte hij zich op programma's zoals 'Das je goed recht' (2009-2011) en 'Recht Gezet!' (2011-2012). Sinds 2012 staat hij bekend om zijn werk voor 'Ontvoerd', waarin hij families helpt bij ontvoeringszaken, en 'Op de Vlucht' (2014-2018), dat zich richt op internationale opsporingen. In latere jaren heeft Van den Heuvel zich ook beziggehouden met programma's als 'Online Misbruik Aangepakt' (2018), 'Dossier van den Heuvel' (2018-2020), en 'Crime Desk' (2021), waarin hij dieper ingaat op criminele ontwikkelingen en zaken in Nederland. Met zijn toewijding aan het onthullen van waarheid en zijn expertise in de misdaadverslaggeving is John van den Heuvel een bekend en gerespecteerd gezicht geworden in de Nederlandse media.

John van den Heuvel en de Jacht op de Mocromaffia

De serie "Jacht op de Mocro-Maffia" met John van den Heuvel is een intrigerende en diepgaande documentaire die de kijkers meeneemt in de schimmige wereld van de georganiseerde misdaad in Nederland. John van den Heuvel onthult de duistere activiteiten van de zogenoemde Mocro-Maffia, een crimineel netwerk, dat grotendeels uit 'mocro's' bestaat. De serie werpt een onverbloemde blik op de achtergrond van de hoofdrolspelers, de complexe onderlinge relaties binnen de organisatie en de impact van hun misdaden op de samenleving. Met gedurfde interviews en verborgen camera's wordt een onthullend beeld geschetst van deze wereld, waarin geld, geweld en macht centraal staan. "Jacht op de Mocro-Maffia" is een must-watch voor iedereen die geïnteresseerd is in de onderwereld en de opsporing van georganiseerde misdaad.

John van den Heuvel kinderen en partner

John van den Heuvel is getrouwd met Mariëtte van Schie. Hij is al samen met haar 1983. Samen kregen ze drie zoons: Joël, Dion en Ramon.

John van den Heuvel boeken

In 1998 publiceerde Van den Heuvel zijn eerste crime-boek. In totaal heeft hij 13 boeken uitgebracht. Zijn bestsellers waren 'Jorans moordmysteries', 'Tijdperk Willem Holleeder', 'Berichten uit de bajes' en 'Kogels voor de kroongetuige'.

John van den Heuvel overleden dochter

Ruim dertig jaar geleden zou John van den Heuvel vader worden van een dochter genaamd Kirsten. Tot iedereens verdriet werd ze stilgeboren. Ze overleed in de buik en zou Johns eerst kind worden. Tot op de dag van vandaag lijkt John er last van te hebben.

Nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!

Beeldschone Vandaag Inside-barvrouw trekt kijkers met knellend Duits jurkje (foto!)

Kijkers van Vandaag Inside worden elke uitzending ontzettend afgeleid! Wat er aan de talkshowtafel gebeurt is namelijk véél minder interessant dan de dame die daar achter de bar staat. Zeker als ze dit soort outfits draagt!

Beschonken Merel Ek deelt foto vanuit achtertuin in zeer opvallend kledingstukje

Merel Ek lijkt een wilde middag achter de rug te hebben. We zagen haar bovendien nog nooit met dit veelbesproken kledingstuk!

Gravin Eloise van Oranje laat zich flink onder handen nemen tijdens wilde trip in New York

Eloise van Oranje laat zich weer eens enorm goed verwennen. Ze is op een heerlijk tripje in New York. 

Famke Louise deelt eindelijk weer eens heerlijke foto’s waar je niet voor hoeft te betalen (zien!)

Famke Louise heeft na een langere tijd eindelijk weer eens lekkere foto's gedeeld waarvan iedereen kan genieten, je hoeft dus een keertje helemaal niks ervoor te betalen!

Suzanne Schulting berijdt zwarte jongen zonder handen in hoog tempo (video!)

Suzanne Schulting gaat helemaal los. Ze laat wat kunstjes zien zonder handen, terwijl ze op een zwarte jongen zit!