Job Knoester

Job Knoester bio

Profiel

Geboortedatum: 1 maart 1968
Sterrenbeeld: Vissen
Geboorteplaats: Den Haag
Woonplaats: Scheveningen
Beroep: TBS Advocaat
Opleiding: rechten aan de rijksuniversiteit van Leiden
Kinderen: 4 kinderen
Instagram: De Instagram van Job is @jobknoester

Foto's

Job Knoester Vandaag Inside
Job Knoester

Influencer Job Knoester

Job Knoester, een TBS-advocaat, werd geboren op 1 maart 1928. Zijn carrière in de advocatuur begon in 1996 bij een populair advocatenkantoor in Den Haag, waar hij zich aansloot bij het NVSA, de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten. Gedurende ruim 20 jaar heeft hij bij dit kantoor gewerkt, waarvan 14 jaar als partner. Zijn expertise ligt voornamelijk op het gebied van zeden- en geweldszaken. Na zijn actieve praktijk in de advocatuur heeft hij zijn kennis over strafrecht gedeeld als docent op een Hogeschool. Daarnaast heeft hij een handboek geschreven en commentaren geleverd voor een vakblad. Job Knoester is momenteel vooral bekend vanwege zijn verschijning in het televisieprogramma 'Vandaag Inside'.

Job Knoester relatie, vriendin en kinderen

Job Knoester is getrouwd en heeft vier kinderen. In zijn vrije tijd besteedt hij vaak aandacht aan zijn zoon tijdens voetbalwedstrijden, en anders is hij vaak te vinden in de kroeg. Echter, buiten deze activiteiten is er weinig bekend over het privéleven van Job Knoester.

Job Knoester eigen strafrecht- en TBS kantoor

Naast zijn werkzaamheden voor een gevestigd advocatenkantoor startte Job Knoester in oktober 2015 zijn eigen strafrecht- en TBS-kantoor, samen met Yvonne van der Hut. Hiermee kon hij zijn specialisatie in strafrecht binnen TBS voortzetten en zich richten op het herstel van vertrouwen in advocaten binnen dit vakgebied. Zijn benadering heeft hoogstwaarschijnlijk bijgedragen aan het succes van het kantoor. Het kantoor wordt namelijk veelvuldig door TBS-patiënten ingeschakeld die hopen op een rechtvaardig proces. Het bureau wordt zelfs door meer dan 15 procent van alle TBS-patiënten in Nederland gebruikt…

Nieuws

Job Knoester maakt De Slimste Mens-duo met grond gelijk tijdens Vandaag Inside: ‘elitaire hork’

Of we Vandaag Inside-tafelgast Job Knoester ooit bij De Slimste Mens kunnen verwachten? Na deze uitspraken hoeft hij écht niet meer op een uitnodiging te rekenen...

Vaste sidekick neemt afscheid bij Vandaag Inside: ‘nergens meer welkom’

Het is weer tijd om afscheid te nemen van een vaste sidekick van het goed lopende programma. Maar waarom gaat Job Knoester er vandoor?