Jaimie Vaes

Jaimie Vaes

Profiel

Geboortedatum: 17 augustus 1989
Sterrenbeeld: Leeuw
Kinderen: Ja, Lio Zion Vaes Scholten
Relatie: Ja, met Afshin Momadi
Geboorteplaats: Den Haag, Nederland
Beroep: Influencer, Presentatrice
Instagram: Jaimie zit op Instagram onder de naam @jaimievaes

Foto's

Jaimie Vaes
Jaimie Vaes
Jaimie Vaes

Jaimie Vaes

Jaimie Vaes is een styliste. Ze komt uit Den Haag en woont in Amsterdam. Ze werd bekend als de vriendin van Lil Kleine. Jaimie Vaes is 33 jaar oud. Dankzij haar relatie werd ze ook influencer. Samen met Koen Kardashian heeft ze zelfs bij MTV het programma Just Tattoo Of Us gepresenteerd. Discovery volgde haar leven een tijd lang in de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane.

Jaimie Vaes en Lil Kleine

In 2017 kreeg Jaimie Vaes een relatie met Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine. Deze relatie werd vanaf het begin op de voet gevolgd door journalisten en dat zorgde ervoor dat Jaimie Vaes in no-time bekend was bij het grote publiek. In augustus 2018 verloofden ze zich. In 2019 werd zoon Lio Zion Vaes Scholten geboren. De twee leken een gezonde en goede relatie te hebben.

In 2021 bleek echter dat het iets anders zat. In het Pinksterweekend van dat jaar werd Lil Kleine namelijk opgepakt op verdenking van mishandeling. Het slachtoffer, Jaimie Vaes, was midden in de nacht de lobby van het Oku Hotel binnengelopen. Ze zou onder het bloed hebben gezeten en haar telefoon en hotelkamer waren vernield. Lil Kleine had haar op het hoofd geslagen met een wijnfles. Ondanks zijn arrestatie werd Lil Kleine toch vrijgelaten nadat de zaak geseponeerd werd. Het stel bleef bij elkaar.

In 2022 was het opnieuw raak. Er ging een filmpje viraal waarop te zien was hoe Lil Kleine het hoofd van Jaimie Vaes tussen een autodeur klemde en de deur dicht ramde. Ditmaal liet Jaimie het er niet bij zitten. Ze deed aangifte en verbrak de relatie met de rapper. Lil Kleine verdween een tijd compleet van de radar na alle negatieve aandacht.

Jaimie Vaes vriend

Inmiddels heeft Jaimie een vriend gevonden die beter voor haar zorgt. De gelukkige is haar beste vriend Afshin Momadi. De twee zijn al ontzettend lang bevriend en inmiddels is de vonk overgeslagen. Afshin Momadi is een DJ en modeontwerper. Hij heeft een eigen kledingmerk, 9N1M Sense. Jaimie Vaes before and after Jaimie maakt er geen geheim van dat ze van plastische chirurgie houdt. Het is dan ook wel zichtbaar dat ze niet helemaal au naturel is. Toch kun je er met een beetje speurwerk ook achter komen hoe Jaimie Vaes er voor al die fillers en lifts uit zag. Jaimie had namelijk een YouTube serie genaamd Styled By The Stars. Hierin werd Jaimie gekleed door echte stylisten. De serie komt uit 2012 en laat een compleet andere Jaimie zien. Je kunt de afleveringen van deze serie op YouTube bekijken.

Nieuws

Foto: Jaimie Vaes laat jurkje van haar schouder glippen

Jaimie Vaes heeft weer een nieuwe foto gemaakt. En natuurlijk staan haar fans in de rij om dat mooie plaatje te bekijken. 

Foto: Lil’ Kleine en Jaimie Vaes blijken stiekem weer samen te zijn

Niemand zag het aankomen, maar het lijkt erop dat Lil Kleine en Jaimie Vaes weer bij elkaar zijn na een hele heftige break-up..

Om deze 5 redenen is Jaimie Vaes de grote verrassing van Expeditie Robinson

Jaimie Vaes is dé grote verassing van het nieuwste seizoen Expeditie Robinson. Dit zijn de vijf redenen waarom Jaimie misschien wel met de overwinning naar huis gaat..

Jaimie Vaes laat haar bovenlijf volledig onbedekt op ingezoomde foto

De aantrekkelijke Jaimie Vaes weet met haar nieuwste foto al haar volgers wel weer enorm omver te blazen. Wat een stoot is ze ook!

Foto: Jaimie Vaes laat zich van achteren beetpakken door nieuwe vriend

Tijdens een wel heel erg spannend feestje laat Jaimie Vaes zich lekker beetpakken door haar nieuwe vriend. En dat ziet er goed uit.

Foto: Knappe Jaimie Vaes is haar broekspijp kwijt

Jaimie Vaes zoekt wel vaker de grenzen van de fashion-wereld op, maar met deze bloedhete outfit maakt ze het wel héél spannend! 

Foto: Jaimie Vaes draait met haar bunda als nooit tevoren

De knappe Jaimie Vaes gooit haar bunda flink in beeld na een heerlijke dagje zonnen. En wat zijn ze lekker gebruind zeg! 

Foto: Jaimie Vaes toont trots haar gebruinde lijf tijdens vakantie

Jaimie Vaes maakt volgers regelmatig wild met pittige plaatjes en deze onthullende body shots ook niet anders...