Isabel Grevelt

Isabel Grevelt bio

Profiel

Geboortedatum: 11 april 2002
Geboorteplaats: Alkmaar
Sterrenbeeld: Ram
Lengte: 1,81m
Relatie: Niet bekend
Afkomst: Nederland
Kinderen: Nee
Beroep: Langebaanschaatsster
Instagram: De Instagram van Isabel is @isabelgrevelt

Foto's

Isabel Grevelt sportvrouw
Isabel Grevelt sportvrouw

Isabel Grevelt

Isabel Grevelt carrière

Isabel Ayla Grevelt werd geboren op 11 april 2002 in Alkmaar. Ze groeide op in het vlakbij gelegen plaatsje Petten. Isabel begon haar carriere bij de Alkmaarsche IJsclub. Op jonge leeftijd was ze al succesvol op de Nederlandse kampioenschappen schaatsen junioren. Isabel pakte een gouden plak op de 500 meter tijdens de Olympische Jeugdwinterspelen, dat werd gehouden in het Zwisterse Lausanne. Begin 2024 wist ze voor het eerst in haar loopbaan Nederlands kampioene sprint te worden. Ze won de afsluitende 1000 meter in een tijd van 1.15,06. Na afloop schoot ze in tranen. Ondanks dat de besten niet meededen is ze trots op haar eerste titel bij de senioren.

Isabel Grevelt het Gewest

Twee jaar lang heeft Isabel Grevelt geschaatst voor het Gewest in Friesland. Ze ontving aanbiedingen van commerciële teams, maar ging met niemand in zee. Inmiddels heeft ze een zesde plaats op het WK Afstanden en een Nederlandse titel Sprint te pakken. Zelf lijkt ze nu klaar voor de volgende stap. Isabel denkt als mens en als schaatsster enorm te zijn gegroeid en dat een stap hogerop voor de hand ligt.

Nieuws

Schaatsster Isabel Grevelt imponeert met kampioenschap én prachtige Instagram foto’s

Knappe Isabel Grevelt laat zien wat ze in huis heeft met déze prachtige foto's én een kampioenschap!

Schaatsster Isabel Grevelt (21) stapt uit schaduw van Jutta Leerdam met heerlijke foto

De getalenteerde Isabel Grevelt is misschien wel de nieuwe Jutta Leerdam. Ze komt in ieder geval gevaarlijk dichtbij in de rankings.