Irene van de Laar

Irene van de Laar bio

Profiel

Geboortedatum: 4 december 1968
Lengte: 190 cm
Sterrenbeeld: Boogschutter
Geboorteplaats: Valkenswaard
Woonplaats: Amsterdam
Relatie: Onbekend
Kinderen: Ja, India van de Laar en Vince van de Laar
Broer en zus: Hetty van de Laar en Jan van de Laar
Beroep: Model, presentatrice, actrice
Instagram: De Instagram van Irene van de Laar is @irenevdlaar

Foto's

Irene van de Laar TV
Irene van de Laar

Presentatrice Irene van de Laar

Irene van de Laar carrière

Irene van de Laar werd ontdekt door Linda de Mol in een modellenwedstrijd, daarna, in 1994 werd ze Miss Universe Nederland en vertegenwoordigde ze Nederland bij de Miss Universe Verkiezingen in 1994 in Manilla. Het jaar daarna debuteerde ze als presentatrice bij het programma De Nachtrijder. In 2002 debuteerde ze als actrice in de soapserie ONM als Priscilla Bouvier. Later heeft ze ook gespeeld in: Baantjerr, Van Speijk, Lotte en de verfilming van Radeloos van Carry Slee. In 2021 heeft Irene meegedaan aan het progreamma De Alleskunner VIPS. In 2023 was Irene een van de kandidaten van De Verraders maar ook bij Expeditie Robinson. In Expeditie Robinson viel ze als 6e af en kwam daardoor op de 15e plek terecht. In seizoen 23 van de Slimste Mens heeft Irene ook meegedaan.

Irene van de Laar relatie

Irene van de Laar heeft in het verleden een relatie gehad met Wessel van Diepen, die nu samen is met Daphne Bunskoek. Met Wessel van Diepen heeft Irene van de Laar een dochtertje gekregen genaamd India. India van de Laar is in Denemarken aan het studeren bij een filmacedemie. Na haar lange relatie met Wessel van Diepen heeft Irene meerdere mannen gedate maar ze heeft van wat wij weten geen nieuwe vriend in 2023. Ze zou wel graag een partner willen omdat haar dochter India in Denemarken zit en haar zoon Vince ook zijn eigen weg neemt.

Nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...

Politiek verslaggeefster Marleen de Rooy laat zich verwennen door Kysia Hekster tijdens Rondje Binnenhof (video)

Bij de recente uitzending van Rondje Binnenhof zijn Marleen de Rooy en Gerri Eickhof in Brussel. Onverwachts zien ze Kysia Hekster verschijnen met verwennerij, waar Marleen wel erg enthousiast over is!

Ali B begint alvast te zweten: The Voice-pupil vertelt precies wat rapper met haar uitspookte

Afgelopen december was het duidelijk geworden dat Ali B 12 en 13 juni naar de rechtbank zal moeten komen opdagen in Haarlem. De rapper wordt namelijk vervolgd voor wat er in het verleden is gebeurd tussen hem en meerdere vrouwen die hij bij diverse tv-programma's tegenkwam. Eén van deze vrouwen gaat nu haar verhaal doen. Wat spookte de rapper allemaal uit bij zangeres Jill Helena?

Moet Jake Paul zich zorgen maken? Jutta Leerdam op boot ontvoerd door andere man (video)

Schaatsster Jutta Leerdam is met een andere man op een boot! Maar wie is de man die Jutta voor een dagje heeft ontvoerd? En moet Jake Paul zich zorgen maken?

Max Verstappen trakteert Virgil van Dijk op de dag van zijn leven (video!)

Virgil van Dijk werd door Max Verstappen helemaal in de watten gelegd tijdens een goed verzorgd dagje in Monaco. Virgil mocht zelfs meekijken tijdens de kwalificatie.

Afgeleide Kelly Piquet heeft slechte invloed op Max Verstappen (video)

Kelly Piquet lijkt een verschrikkelijke invloed te hebben als het gaat om de resultaten van Max Verstappen. Dat belooft niet veel goeds.