Halina Reijn

Halina Reijn

Profiel

Geboortedatum: 10 november 1975
Sterrenbeeld: Schorpioen
Afkomst: Amsterdam, Nederland
Familie: (vader) Frank Volkert Reijn, (moeder) Fleur ten Kate, (zussen)
Leonora en Esther Reijn
Relatie: Vrijgezel
Beroep: Actrice
Opleiding: Toneelacademie in Maastricht
Instagram: De Instagram van Halina is @halinareijn

Foto's

Halina Reijn
Halina Reijn

Actrice Halina Reijn

Halina Reijn, geboren op 10 november 1975 in Amsterdam, is een veelgeprezen Nederlandse actrice, toneelschrijver en regisseur. Ze brak door in de Nederlandse film- en theaterwereld en verwierf internationale erkenning door haar uitzonderlijke talent en veelzijdigheid. Reijn heeft in talloze films, theaterproducties en televisieseries gespeeld. Ze ontving verschillende prijzen, waaronder de Theo d'Or voor beste actrice in het theater. Daarnaast is ze een gerespecteerde auteur, met een boek genaamd "Kleine Handen" en heeft ze haar regiedebuut gemaakt met de film "Instinct".

Halina Reijn buitenlands succes

Halina Reijn heeft niet alleen in verschillende Nederlandse films en series gespeeld, maar heeft ook in buitenlandse producties opgetreden. Een opmerkelijk voorbeeld is haar rol in de film "Valkyrie", waarin ze de secretaresse van Claus von Stauffenberg vertolkte, gespeeld door Tom Cruise. Later regisseerde ze ook een film die internationaal werd uitgebracht, genaamd "Bodies, bodies, bodies". Deze horrorfilm vertelt het verhaal van welgestelde twintigers die tijdens een tornado een landgoed bezoeken en een spel spelen waarin twee vrienden de rol van moordenaar op zich nemen. De sfeer verandert echter snel wanneer er daadwerkelijk een moord plaatsvindt…

Halina Reijn relatie, getrouwd en kinderen

Halina Reijn leek haar 'ridder’ op het witte paard te hebben gevonden in voormalig profvoetballer Daniël de Ridder. Echter, na een relatie van zes jaar heeft het koppel besloten uit elkaar te gaan, waardoor Halina Reijn weer vrijgezel is. Ondanks dit koestert de actrice een sterke wens om opnieuw een partner te vinden vanwege haar uitgesproken kinderwens. Toch lijkt het waarschijnlijk dat Halina Reijn de liefde opnieuw zal vinden, gezien haar mooie uiterlijk en succesvolle carrière…

Halina Reijn mentale problemen

Hoewel Halina Reijn's carrière zich in een stroomversnelling bevindt, heeft ze openlijk toegegeven te kampen met een dissociatieve stoornis. Ze heeft herhaaldelijk aangegeven last te hebben van existentiële paniek. Gedurende deze paniekmomenten ondergaat ze een gevoel van uittreding en wordt ze geconfronteerd met existentiële vragen die haar in paniek brengen. De actrice beschrijft deze ervaring als een soort buitenlichamelijke sensatie. Ondanks deze mentale uitdagingen weet ze zich desondanks toch goed te handhaven…

Nieuws

Video: Actrice Carice van Houten onthult haar meest walgelijke slaapkamerverhaal

Carice van Houten is zeker de moeilijkste niet. De actrice weet heel erg goed hoe ze zichzelf openlijk moet geven, bijvoorbeeld in haar podcast.

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Halina Reijn trekt bijna alles uit tijdens heerlijk boottochtje

Actrice Halina Reijn ziet er zeer verleidelijk uit op een boottochtje waar ze bijna alles uittrekt. Dat moet je echt zien!

Foto: Halina Reijn deelt privé foto in

Actrice Halina Reijn mag dan nu een ware schoonheid zijn, met dit bloedhete kiekje bewijst ze dat ze vroeger ook flink wat mannen liet watertanden...

Foto: Actrice Halina Reijn toont haar strakke lijf zonder onderkleding

De knappe actrice Halina Reijn is de laatste maanden flink aan het sporten geweest en toont daar nu de resultaten van. 

Video: Halina Reijn trekt haar jurkje open tijdens webcamsessie met Carice van Houten

Halina Reijn en Carice van Houten hebben wel een erg spannend webcam sessie met elkaar. En delen die ook nog eens!

Carice van Houten speelt dame van plezier in Red LIght

Carice van Houten is terug uit het grote boze Hollywood. In de Nederlandse dramaserie Red Light, speelt ze een prostituee.

Vrouw van de week: Carice van Houten

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets hoorden van onze Carice - maar mannen van Nederland: wees blij! Ze is terug!