Glennis Grace

Glennis Grace

Profiel

Geboortedatum: 19 juni 1978
Sterrenbeeld: Tweelingen
Geboorteplaats: Amsterdam
Afkomst: De vader van Glennis Grace komt uit Curaçao
Relatie: Ja met Boyd Gijbels
Kinderen: (zoon) Anthony Shane
Beroep: Zangeres
School: Frank Sanders Academie in Amsterdam
Instagram: De Instagram van Glennis is @glennisgrace

Foto's

Glennis Grace
Glennis Grace

Zangeres Glennis Grace

Glenda Hulita Elisabeth Batta, bekend als Glennis Grace, is een Nederlandse zangeres geboren op 19 juni 1978 in Amsterdam. Haar talent werd al vroeg opgemerkt, met een doorbraak op de Soundmixshow in 1994. Ze beleefde hoogtepunten op het Eurovisiesongfestival en America's Got Talent. Naast muzikaal succes, kende ze ook persoonlijke uitdagingen en controverse, waaronder beschuldigingen en een veroordeling wegens geweldsincidenten. Desondanks blijft ze een gerespecteerde figuur in de Nederlandse muziekscene, gewaardeerd om haar krachtige stem en doorzettingsvermogen.

Glennis Grace relatie, getrouwd en kinderen

Glennis Grace heeft diverse relaties gehad, waaronder met Lévy Simon, Dion Kars en Moos Majri, met wie ze een zoon, Anthony Shane, heeft. Momenteel is ze echter samen met Boyd Gijbels, een muziekproducent uit de entertainmentindustrie die onder andere met zangeres Zoë Tauran samenwerkt. Het stel ontmoette elkaar op Curaçao. Glennis Grace beschrijft Boyd Gijbels als een rustig persoon, wat voor haar vertrouwd en fijn is.

Glennis Grace Jumbo-rel

In 2022 raakte Glennis Grace in opspraak na een incident waarbij ze werd gearresteerd wegens agressief gedrag tegenover het personeel van een Jumbo-supermarkt. Het voorval ontstond nadat haar zoon uit de winkel was gezet wegens het roken van een e-sigaret. Later keerde Glennis Grace met een groep terug naar de supermarkt, waarbij geweld werd gebruikt tegen meerdere medewerkers. Meerdere medewerkers zouden tijdens het incident geschopt en geslagen zijn. Daarbij zou Glennis Grace een iemand van de supermarkt een duw en een knietje hebben gegeven. Glennis Grace kreeg als gevolg van het incident een taakstraf van 200 uur opgelegd vanwege haar betrokkenheid bij de geweldpleging.

Nieuws

Foto: Zoon van Glennis Grace na Jumbo-rel wéér betrokken bij geweldsincident

Glennis Grace kan haar zoon maar niet in het gareel houden. Zo is Glennis haar zoon wederom betrokken bij een heftig geweldsincident..

Video: Glennis Grace is woedend na ordinaire straatruzie

Glennis Grace lijkt een echt woedeprobleem te hebben. Nadat ze vorig jaar een supermarktmedewerker aanviel en bedreigde, duikt nu dit filmpje van een woedende Glennis op..

Marco Borsato dolblij met criminele collega’s van The Voice

Het wassen beeld van Lil Kleine is inmiddels weggehaald uit Madame Tussauds en Ali B. wordt overal uitgefloten. Voor Marco Borsato komen de rellen goed uit. 

Roos Schlikker doodsbang om haar plek bij Vandaag Inside te verliezen

Roos Schlikker is nou niet bepaald een naam die we bij VI aan tafel verwachtten. Toch vocht Roos voor haar plek, en wist zelfs met een scoop te komen...

Shownieuws-expert Natacha Harlequin wordt uitgelachen na uitspraken over Glennis Grace

Shownieuws-expert Natacha Harlequin wordt keihard uitgelachen door haar collega's (en heel Nederland) om haar uitspraken over Glennis Grace.

Foto: Glennis grace haalt uit naar vals zingende kandidaat in the voice

Glennis Grace is net nieuw bij The Voice of Holland, maar weet nu al mensen op de tenen te trappen met haar commentaar. 

Foto: The Voice-coach Glennis Grace laat schokkende metamorfose zien

Glennis Grace was natuurlijk al een prachtige vrouw, maar na deze metamorfose ziet ze er nog stukken prachtiger uit. 

Zangeres Glennis Grace heeft verkleining ondergaan

Glennis Grace: 'ze passen nu beter bij de rest van mijn lichaam'.