Frans Bauer

Frans Bauer

Profiel

Geboortedatum: 30 december 1973
Ouders: (moeder) Wies Bauer, (vader) Chris Bauer
Sterrenbeeld: Steenbok
Geboorteplaats: Roosendaal, Nederland
Woonplaats: Fijnaart
Relatie: Ja met Mariska van Rossenberg
Kinderen: (zoon) Frans Jr, Jan, Christiaan en Lucas
Beroep: Zanger, presentator
Instagram: De Instagram van Frans is @fransbauer

Foto's

Frans Bauer
Frans Bauer

Zanger Frans Bauer

Frans Bauer, geboren op 30 december 1973 in Roosendaal, is een Nederlandse zanger die bekend staat om zijn populaire en aanstekelijke volksmuziek. Hij begon zijn muzikale carrière al op jonge leeftijd en brak door met zijn vrolijke en meeslepende liedjes. Bauer heeft talloze hits op zijn naam staan, waaronder "Heb je even voor mij", "Als sterren aan de hemel staan" en "Een beetje verliefd". Zijn warme stem en oprechte uitstraling maken hem geliefd bij een breed publiek. Naast zijn succes als zanger is Frans Bauer ook regelmatig te zien op televisie, waar hij met zijn charme en humor vele harten heeft veroverd.

Frans Bauer relatie, getrouwd en kinderen

Vanaf 9 mei 2008 is Frans Bauer getrouwd met zijn vriendin Mariska van Rossenberg. Samen hebben ze vier zonen, genaamd Frans Jr, Jan, Christiaan en Lucas. Ondanks de sterke band binnen het gezin, verloopt het leven niet altijd zonder problemen. Op 4 januari 2022 werd Mariska van Rossenberg getroffen door een hartinfarct, wat het hele gezin in shock bracht. Na haar ziekenhuisopname moest ze leren omgaan met niet-aangeboren hersenletsel. Gelukkig is het gezin langzaam aan het herstellen van deze ingrijpende gebeurtenis. Frans Bauer vertelt hierover opgelucht: ‘Dat we Mariska mochten houden is mijn grootste cadeau.

Frans Bauer in Bananasplit

Naast zijn zangkwaliteiten staat Frans Bauer ook bekend om zijn presentatie van het programma Bananasplit. In dit Nederlandse televisieprogramma worden zowel bekende als onbekende mensen voor de gek gehouden door verborgen camera's. Nadat de grap is uitgehaald, verschijnt Frans Bauer om de verraste slachtoffers te vertellen dat ze deelnamen aan "Bananasplit". Het programma staat bekend om zijn humoristische en soms ontroerende momenten. Frans Bauer zelf staat bekend om zijn warme en vriendelijke presentatiestijl, wat hem geliefd maakt bij het publiek.

Nieuws

Nee toch: Juice opgedoken over vreemdganger Frans Bauer

Het zal toch niet: niemand ontkomt aan juicekanalen, dus ook de familie Bauer niet. Dát hadden we absoluut niet verwacht!

Frans Bauer zorgt voor deceptie Vandaag Inside; Hélène Hendriks moet vrijdagavond redden

Vandaag Inside heeft flink wat kijkers gemist door nieuw programma van Frans Bauer. Hélène Hendriks lijkt de enige te zijn die Vandaag Inside nog kan redden.

Frans Bauer start “Juice war” tussen Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes

Het is nog lang niet klaar in de oorlog tussen Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer. Deze keer staat Frans Bauer in de hoofdrol.

Foto: Tante Rikie (Zwarte Cross) misdraagt zich met Frans Bauer

Tante Rikie en Frans Bauer zijn samen aan de slag gegaan in de studio om aan nieuwe hits te werken. Al dat harde werk lijkt zich nu uit te betalen. Is dit een nieuw droomduo?

Gelukkig: In BOOS ontdekt Tim Hofman niks over The Voice Senior

Tim Hofman heeft eindelijk zijn beruchte BOOS aflevering uitgebracht over het programma The Voice of Holland

Mooie Maandag: Linda de Mol

Op Mokkel maandag geven we wat extra aandacht aan een dame die het verdient. Deze week: Linda de Mol, die de strijd aangaat met WidM.

Frans Bauert aan rapcarriere

Het was een verassende week voor de rap-scene. Twee van de grootste namen binnen de hiphop brachten gister bijna uit het niets nieuw materiaal...

Het Bauers Bami menu: Frans blijft maar eten

Frans wil geen vlees meer, maar hoe moet 'ie dan bami vreten?