Fleur Agema

Profiel

Geboortedatum: 16 september 1976
Sterrenbeeld: Maagd
Woonplaats: Purmerend, Nederland
Relatie: Ja met Léon de Jong
Beroep: Politica
Partij: PVV
Opleidingsniveau: Havo
Instagram: De Instagram van Fleur is @fleur_agemapvv

Foto's

Politica Fleur Agema

Fleur Agema, geboren op 16 september 1976 in Purmerend, is een Nederlandse politica voor de Partij voor de Vrijheid (PVV). Sinds 2006 is ze Tweede Kamerlid en woordvoerder voor ouderen-, gehandicapten- en jeugdzorg. Naast haar politieke carrière, groeide ze op in het horecabedrijf van haar ouders en werkte als bedrijfsleider en zeilinstructrice. Ze studeerde architectuur en behaalde haar Master in 2004. Agema begon haar politieke loopbaan in de Provinciale Staten van Noord-Holland en richtte later partijen op als Forza! Nederland en Groep Agema. In 2006 sloot ze zich aan bij de PVV.

Fleur Agema relatie, vriend, kinderen

Fleur Agema vormt een partnerschap met Tweede Kamerlid Léon de Jong, en ze zijn samen de ouders van een dochter. Beiden zijn lid van de PVV-fractie, waardoor ze gezamenlijk betrokken zijn bij het beleid en de standpunten van de partij. Hun relatie binnen dezelfde politieke partij biedt een unieke gelegenheid om invloed uit te oefenen op de koers van de PVV en om hun politieke idealen te ondersteunen en te bevorderen.

Fleur Agema ziekte

Fleur Agema lijdt aan de zenuwaandoening Multiple Sclerose. Dit is een chronische aandoening van het centrale zenuwstelsel, waarbij het immuunsysteem van het lichaam de beschermende laa rond zenuwvezels, genaamd myeline, aantast. Dit veroorzaakt ontstekingen en besgchadigingen aan het zenuwstelsel, wat resulteert in uiteenlopende symptomen zoals vermoeidheid, spierzwakte, problemen met zien en coördinatie, en mogelijke veranderingen in denken en voelen. De symptomen variëren sterk tussen individuen.

Nieuws

Fleur Agema (nr. 2 van de PVV) is al jaren het lievelingetje van Geert Wilders

Geert Wilders houdt enorm van zijn vrouw, maar toch is er nog één andere dame van wie hij onafscheidelijk is. Zonder Fleur Agema was hij nooit zo ver gekomen!