Flemming

Flemming bio

Profiel

Geboortedatum: 5 april 1996
Sterrenbeeld: Ram
Geboorteplaats: ‘S-Hertogenbosch
Relatie: Ja
Kinderen: Geen
Beroep: Artiest
Instagram: De Instagram van Flemming is @flemming

Foto's

Flemming
Flemming artiest

Artiest Flemming

Flemming, wiens volledige naam Flemming Freddie Viguurs is, is een Nederlandse artiest. Flemming is op 5 april 1996 geboren in 'S-Hertogenbosch. Toen hij jong was speelde hij in verschillende bekende musicals zoals Ciske de rat en kruimeltje. Uiteindelijk heeft hij gestudeerd aan de theateropleiding in Eindhoven. Hier is hij mee gestopt, omdat hij liever zonder script op het podium wilde staan. Hierna heeft hij gestudeerd aan de Rockacademie van de Fontys in Tilburg. Nu is Flemming uitgegroeid tot een van de grootste artiesten in Nederland met zijn bekende nummers Amsterdam en Automatisch.

Flemming vriendin

Flemming laat in januari 2024 weten een vriendin te hebben. De naam van zijn vriendin wil hij liever privé houden. Ook post hij op zijn Instagram geen berichten met zijn vriendin. Juice Channel heeft een zeer sterk vermoeden over wie de vriendin van Flemming is. Zij beweren zeker te weten dat Jeanne Elferink de nieuwe vriendin van Flemming is. Daarnaast wordt er beweert dat Flemming vooral aan zijn fans niet wil laten zien dat hij bezet is, aangezien hij heel veel vrouwelijke fans heeft en deze zo kwijt zou kunnen raken.

Flemming werd vroeger gepest

Al vanaf de basisschool werd Flemming gepest. Zeker nadat hij in de musica Ciske de rat speelde. Zijn klasgenootjes vonden het totaal niet stoer dat hij in Ciske de rat ging spelen en dat heeft hij zeker naar zijn kop gekregen. In de klas was Flemming ook altijd heel stil en daarom een makkelijk doelwit denkt hij. Zijn ouders hebben hem altijd geholpen en voor hem klaar gestaan tijdens deze periode. Ze zeiden altijd dat als hij alleen op zijn kamer zou blijven zingen niemand het zou horen. Deze woorden is hij nooit vergeten en nu is hij enorm populair.

Flemming diamanten plaat

Flemming is de eerste artiest in Nederland met een diamanten plaat. Sinds 1 januari 2024 is het ook mogelijk om een diamanten plaat te winnen. Deze mag je in ontvangst nemen als je een album hebt met 200 miljoen streams of een single met 50 miljoen streams. Met zijn album "Flemming" heeft hij meer dan 200 miljoen streams en heeft deze topprijs dus als eerste artiest in Nederland binnen weten te slepen.

Nieuws

Foto: Zanger Flemming kan zijn knappe vriendin nu écht niet meer verstoppen

Zanger Flemming is ontzettend gelukkig in de liefde en dat betekent dat hij zijn vriendin niet langer kan verbergen.

Foto: Sophie Bouquet poseert in piepklein jurkje met knappe vriendin

Sophie Bouquet deelt een uiterst intiem kiekje via Instagram. Ze lijkt helemaal los te gaan in deze pikante outfit samen met haar knappe vriendin..

Foto: Emma Heesters showt peperdure nieuwe auto

Het gaat niet slecht met de zaken bij Emma Heesters! Dit indrukwekkende nieuwe speeltje is daar bewijs van!