Vrouwen Nederlandse Vrouwen Foto's van Sylvana IJsselmuiden, Jutta Leerdam & Meer

Foto’s van Sylvana IJsselmuiden, Jutta Leerdam & Meer

-

Foto’s van Sylvana IJsselmuiden, Jutta Leerdam & Meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

We leren een hoop over onszelf deze tijden. Wat we absoluut niet kunnen, maar ook waar we misschien wel een verborgen talent voor hebben. De wijze uitspraken van Sharon Pieksma en Sylvana IJsselmuiden nemen je bij de hand. Wij blijven vandaag bij dat ene ding waar we sowieso al goed in waren: op foto’s klikken.

Sharon Pieksma

We luiden de nieuwe week in met een wijze boodschap van Sharon Pieksma: ‘Je hebt geen controle over andermans acties, maar je hebt altijd controle over je eigen reacties’. Wat dat met deze foto te maken heeft? Sharon mag het weten…

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden liet zich op de foto zetten op haar inmiddels bekende balkon. We hoeven ons geen zorgen te maken, zegt Sylvana dat we ondanks dat rotvirus écht niet moeten vergeten om af en toe te genieten. Dát is pas een wijze les. We gaan meteen aan de slag!

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam zat een tijdje geleden ‘vast’ op een tropisch eiland terwijl in het toen nog koude Nederland de pleuris net uitgebroken was. Inmiddels is Jutta ‘veilig’ thuis, maar verlangt ze nog wel naar die tijden op het eiland.

Tess Wester

Tess Wester is trots. Zonder visagiste heeft ze haar eigen prominente wenkbrauwen weten te ‘temmen’. Haar nagels en barista-koffie kan ze inmiddels ook helemaal zelf regelen. Welke verborgen talenten schuilen er nog meer in deze handbalkeepster?

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Katja Schuurman
Olcay Gulsen
Marieke Elsinga
Myron Koops
Dyantha Brooks

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening