Fatima Moreira de Melo

Fatima Moreira de Melo

Profiel

Geboortedatum 4 juli 1978
Sterrenbeeld:  Kreeft
Kinderen: Nee
Relatie: Ja, met Raemon Sluiter
Geboorteplaats: Rotterdam, Nederland
Beroep:  Zangeres, hockeyspeelster, professionele poker speelster, tv presentatrice
Instagram: Fatima zit op instagram onder de naam @fatimademelo

Foto's

Fatima Moreira de Melo
Fatima Moreira de Melo
Fatima Moreira de Melo

Sportvrouw Fatima Moreira de Melo

Ze kan hockeyen, presenteren én ze is een pro in pokeren. De blondine met de niet uit te spreken achternaam is een alleskunner. Naja, een bijna-alleskunner. In zingen is ze dan weer niet zo heel denderend, als je het aan Chantal Janzen vraagt. Zo sprak mevrouw Janzen ooit de inmiddels beroemde woorden na afloop van het optreden van Fatima tijdens het Televizier Gala: ‘'Goh, wat kan ze toch hockeyen hè die meid!’'. Ja, dat was wel een tikje genânt voor Faat. Maar dat neemt niet weg dat we er allemaal (inclusief Fatima uiteindelijk) wel hard om hebben kunnen lachen.

Poker pro

Wie naar Fatima Moreiro de Melo kijkt, ziet haar niet snel aan voor een pro in pokeren. Niks blijkt echter minder waar. Deze dame heeft een serieuze pokerface! Fatima behoort tot de internationale pokertop en heeft al menig tafelgenoten hun geld afgetroggeld. En dat vinden wij vet! De blondine heeft vorig jaar zelfs ‘'pokerles’' gegeven aan de Amerikaanse Comedian Kevin Hart. Hoeveel Fatima tot nu toe precies heeft verdiend met haar pokercarrière is niet bekend, maar wij gokken dat ze er toch wel een paar héle dikke bakken voor kan aanschaffen. Totaal ‘'kuch’' géén jaloezie van deze kant dus!

Oud-hockeyster

Vóórdat Fatima een carrière in pokeren najoeg, maakte ze deel uit van het Nederlands hockeyelftal. En óók dat ging lekker. Zo heeft Fatima 8 (!) gouden medailles op zak, 4 zilveren én ook nog een bronzen. Aan al het moois komt echter vaak een eind, zo ook voor Fatima. In 2009 kondigde ze aan te stoppen als hockeyinternational.

Liefdesleven

Fatima heeft sinds 2007 een relatie met tenniscoach Raemon Sluiter, die tennistalenten als tennisster Kiki Bertens coacht. Volgens Fatima hebben de twee een stabiele relatie, ondanks het feit dat ze elkaar maar weinig zien. Door haar werk als professioneel pokeraar is Fatima namelijk vaak in Las Vegas. ‘'We hebben gewoon geaccepteerd dat het zo is, en we doen allebei werk dat we leuk vinden’' aldus Fatima.

Nieuws

Foto: Fatima Moreira de Melo laat benen zien in sportbroekje

Fatima Moreira de Melo is weer aan het sporten. Eigenlijk is ze nooit gestopt met bewegen, enkel rondbewegen op het hockeyveld. Als vanouds gaat ze aan de slag met haar lichaam en dan is een nostalgisch kledingstuk altijd nodig.

Fatima Moreira de Melo deelt heerlijke foto van zomerse shoot

Fatima Moreira de Melo is, ondanks dat zonnestralen nu ook in ons land te zien zijn, helemaal afgereisd naar het nog zonnigere Spanje. Daar kleed ze zich in van alles.

Video: Fatima Moreira de Melo laat zich verwennen in kleedkamer

Fatima Moreira de Melo is helemaal weg van een beetje vertroeteld worden in haar eigen kleedkamer. Dat vindt ze geweldig. 

Foto: Fatima Moreira de Melo geeft modeshowtje met nachtkleding

Fatima Moreira de Melo geeft via Instagram een gewaagde modeshow. Waarvoor poseert de blondine nu weer?

Fatima Moreira de Melo deelt horror-video van paars hoofd

Het is stoer van Fatima Moreira de Melo dat ze werkelijk alle schaamte voorbij is, maar dit soort beelden hou je toch lekker voor jezelf?

Jutta Leerdam kleineert Fatima Moreira de Melo met vreemde opmerking

De prachtige Jutta Leerdam heeft weer (plat)voet op Nederlandse bodem gezet na een geweldige prestatie op de Olympische Spelen. Tijdens de huldiging van TeamNL spreekt Jutta haar interviewer Fatima Moreira de Melo op iets heel aparts aan waar Fatima helemaal niets aan kan doen...

Foto: kleine Fatima Moreira de Melo komt maar net boven desk RTL Boulevard uit

Fatima Moreira de Melo is maar een klein dametje. Meestal levert dat geen problemen op, maar soms wel. Zeker als ze niet boven de desk uit komt. 

Foto: Wat is er met het gezicht van Fatima Moreira de Melo gebeurd?

Wat is er in hemelsnaam met het gezicht van voormalig hockeyster Fatima Moreira de Melo gebeurd? Fatima deelt een erg intieme foto met haar volgers.