Fatima Moreira de Melo

Fatima Moreira de Melo

Profiel

Geboortedatum: 4 juli 1978
Sterrenbeeld: Kreeft
Lengte: 1,60 meter
Kinderen: Nee
Relatie: Ja, met Raemon Sluiter
Geboorteplaats: Rotterdam, Nederland
Beroep: Zangeres, hockeyspeelster, professioneel pokerspeelster, TV-presentatrice
Opleiding: rechten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam
Instagram: Fatima zit op Instagram onder de naam @fatimademeloe hoogte van belangrijke momenten in haar carrière.

Foto's

Fatima Moreira de Melo
Fatima Moreira de Melo
Fatima Moreira de Melo

Sportvrouw Fatima Moreira de Melo

Een echt multitalent. Zo kun je Fatima Moreira de Melo wel omschrijven. Want ondanks dat we haar natuurlijk vooral kennen als hockeyster, is Fatima veel meer dan dat. Na haar carrière heeft ze absoluut niet stilgezeten en dat maakt dat ze nu ook een succesvolle presentatrice, actrice en zangeres is. En wat misschien nog wel bijzonderder is: Fatima is opgenomen in de Nederlandse Poker Hall of Fame na ontzettend veel gewonnen wedstrijden

Fatima Moreira de Melo leeftijd en afkomst

Fatima Moreira de Melo leeftijd en afkomst Fatima Moreira de Melo werd geboren op 4 juli 1978 in Rotterdam. Haar vader Willy Moreira de Melo-Jansen is een Portugees diplomaat die op vakantie een leuke blonde Nederlandse dame vond, genaamd Justiniano Moreira de Melo. Van het één kwam het ander en uiteindelijk werd Fatima geboren. De blondine groeide ook op in Rotterdam en studeerde daar af in rechten aan de Erasmus Universiteit. Een slimme dame ook nog eens dus. Maar haar grote passie was toch het hockey spelen. Al op haar twaalfde speelde ze in de nationale jeugdselecties en toen ze pas vijftien was debuteerde ze in het eerste van HGC. Later zou ze twee keer landskampioen worden met deze ploeg.

Fatima Moreira de Melo Olympische Spelen en poker

Nadat Fatima Moreira de Melo echt doorgebroken was als hockeyspeelster, duurde het niet lang voor ze ook in de Nederlandse hockeyploeg mocht debuteren. Tussen 1997 en 2008 speelde ze in totaal 257 wedstrijden voor Oranje. Fatima liet zichzelf ook zien op drie verschillende Olympische Spelen. Hierbij deden zij en het Nederlandse team het telkens een beetje beter. In 2000 wonnen ze het brons, in 2004 het zilver en in 2008 was de Nederlandse hockeyploeg de beste van de wereld onder leiding van vedette Fatima Moreira de Melo. Na dit toernooi besloot de blondine haar hockeycarrière te beëindigen. Wat ze daarna ging doen, verbaasde iedereen. Fatima besloot namelijk professioneel pokeraar te worden. Ze speelde lange tijd voor één van de bekendste teams in de pokerwereld en werd uiteindelijk zelfs in de Nederlandse Poker Hall of Fame opgenomen.

Fatima Moreira de Melo relatie en partner

Super talentvol en daarnaast ook nog eens fantastische looks. Fatima Moreira de Melo is hét totaalplaatje. Er zijn maar weinig mannen die niet van Fatima gedroomd hebben. Helaas voor hen blijft het bij dromen. Fatima heeft namelijk al in 2007 de man van haar eigen dromen gevonden. De gelukkige is Raemon Sluiter, met wie Fatima dus al enorm lang een relatie heeft. Het stel is nog altijd enorm gelukkig samen. Raemon is een voormalig professioneel tennisser. Kinderen hebben de twee niet. Fatima Moreira de Melo heeft nooit een kinderwenes gehad. Ze dacht dat dit nog wel zou komen naarmate ze ouder werd, maar dat is niet gebeurd.

Fatima Moreira de Melo Instagram

Wij snappen heel goed dat je niks van Fatima Moreira de Melo wil missen. De blondine is altijd met zoveel bezig in haar leven dat het soms moeilijk is om bij te houden. Maar dat maakt het natuurlijk ook super interessant. Gelukkig biedt sociale media de oplossing. Op haar Instagram houdt Fatima haar fans van alles op de hoogte. Of dat nou een groot pokertoernooi is, een lekker tripje naar de zon, of een presentatieklus bij de Formule 1, je ziet het op de Instagram van de blondine. Je kunt Fatima Moreira de Melo volgen op Instagram via @fatimademelo.

Nieuws

Fatima Moreira de Melo buigt zich over pooltafel na zweterige padelwedstrijd

Fatima Moreira de Melo heeft een nogal sportief leven, jaren na haar carrière in de topsport. Dat zorgt wel voor flink wat warmte. 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.

Foto: Fatima Moreira de Melo laat ‘knopjes’ zien in vreemd sportpakje

Fatima Moreira de Melo is na al die jaren nog steeds flink van het sporten. Al doet ze dat wel in een vreemd pakje. 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat volgers smullen na verwen-sessie

Fatima Moreira de Melo heeft zich helemaal laten verwennen en deelt een foto van het knappe eindresultaat. 

Foto: Hevig zwetende Fatima Moreira de Melo deelt klappen uit

Fatima Moreira de Melo is een echt multitalent als het op sporten aankomt. Van meppen met een hockeystick tot helemaal los gaan met een padelracket, Fatima kan het allemaal!

Video: Fatima Moreira de Melo verrast ex-topvoetballer met vraag

Fatima Moreira de Melo mag tijdens haar werk voor RTL Boulevard de meest bijzondere mensen interviewen. Zo ook Robin van Persie. 

Foto: Fatima Moreira de Melo past strak badpakkie van Fajah Lourens

De knappe Fatima Moreira de Melo heeft een nieuw strak badpakkie gekocht en die is van niemand minder dan Fajah Lourens.

Foto: Fatima Moreira de Melo heeft tong op vreemde plek

Fatima Moreira de Melo heeft een ongelukje tijdens padel. De blauwe plek op voorhoofd versiert Fatima met een tongetje erop.