Evelien de Bruijn

Evelien de Bruijn bio

Profiel

Geboortedatum: 20 augustus 1974
Sterrenbeeld: Leeuw
Geboorteplaats: Breukelen, Nederland
Kinderen: Boris van der Lugt
Relatie: Ja, met Paul van der Lugt
Beroep: Presentatrice, radiopersoonlijkheid
Opleidingsniveau: Havo

Foto's

Evelien de Bruijn familie
Evelien de Bruijn

Presentatrice Evelien de Bruijn

Evelien de Bruijn, geboren op 15 september 1972, startte haar carrière als telefoniste bij KRO's The Breakfast Club op Radio 3 en werd later dj op NPO 3FM. Ze was presentator bij RTV Utrecht en hostte sinds 2008 een wekelijks radioprogramma op KX Radio. Later werd ze o.a bekend van Hart van Nederland en Shownieuws, en presenteerde ze 't Wordt Nu Laat op NPO Radio 2. Verder heeft ze ook deelgenomen aan Wie is de Mol? en werd ze nieuwslezeres en sidekick bij Ekdom in de Morgen. De Bruijn verscheen ook in programma's als De Alleskunner VIPS, Code van Coppens en The Big Bang. Al met heeft Evelien de Bruijn dus een bijzonder uigebreide carrière.

Evelien de Bruijn relatie, getrouwd en kinderen

Evelien de Bruijn is getrouwd met Paul van der Lugt en samen hebben ze een zoon, genaamd Boris. Tijdens een reis naar New York kwam Boris uit de kast, wat bij Evelien de Bruijn veel vragen opriep. Als reactie hierop startte ze de podcast 'Uit de podcast'. In deze podcast interviewt ze diverse bekende Nederlanders over hun ervaringen met coming out.

Evelien de Bruijn in ‘Wie is de mol?’

Evelien de Bruijn nam deel aan het negentiende seizoen van 'Wie is de Mol?' in 2019 en haalde het tot de vierde aflevering van het programma. Merel Westrik werd uiteindelijk onthuld als de mol van dat seizoen, terwijl Sarah Chronis de winnares werd en zanger Nielson de verliezer.

Evelien de Bruijn overlijden broer

De broer van Evelien de Bruijn overleed op 34-jarige leeftijd aan een hersenbloeding na enkele weken van ernstige hoofdpijn. Zijn overlijden vond echter plaats drie maanden na de geboorte van Boris. Evelien was destijds 24 jaar oud. Helaas kon ze geen afscheid meer van hem nemen, omdat hij onmiddellijk hersendood was verklaard.

Nieuws

Kandidaten Wie Is De Mol? bekend

Dat wordt weer smullen vanaf januari!