RTL Weer

TV-programma RTL Weer

Het RTL Weer is een tv-programma dat na elke uitzending van het RTL Nieuws uitgezonden wordt. Een normale uitzending van het RTL Weer duurt gemiddeld zo’n 2 minuten, terwijl het RTL Weer dat vlak na het RTL Nieuws van 19.30 op tv komt ongeveer 4 minuten duurt. De weervrouwen en weermannen krijgen dus niet heel lang om een blijvende indruk achter te laten op de kijker, maar toch hebben veel kijkers stiekem wel hun favoriete weerpresentatoren! Het is moeilijk om te voorspellen welke presentator precies na welke uitzending op welke dag te zien zal zijn. Geen wonder dat het weer altijd zo goed bekeken wordt! 

RTL Weer presentatoren 

Het RTL Weer wordt door een vast team van een groot aantal weervrouwen en weermannen gepresenteerd. De weerpresentatoren van het RTL Weer zijn Magdel Erasmus, Marjon de Hond, Nicolien Kroon, Maurice Middendorp, Marc de Jong, William Huizinga en Martijn Dorrestein.  

RTL Weer foto 

Een belangrijk en geliefd onderdeel van het RTL Weer is de dagelijkse weerfoto die aan het begin van elk weerbericht groot op het scherm te zien is. Weerfotografen zijn altijd fanatiek bezig om een foto te maken die goed genoeg is voor het RTL Weer, aangezien hun naam ook groot in beeld komt onder de foto. Er worden elke dag honderden weerfoto’s ingestuurd vanuit heel Nederland. De redactie kiest voor de uitzending welke foto er in het zonnetje gezet wordt. 

Nieuws

RTL-weervrouw Nicolien Kroon beschermt je tegen de vrieskou

Weervrouw Nicolien Kroon heeft geluk: zij krijgt het als één van de weinige personen in Nederland warm van ijskoude temperaturen...

Opgepast: het gaat vriezen maar weervrouw Nicolien Kroon houdt ons warm

Ja, die koude winterdagen komen er weer aan. Maar niet getreurd mannen, weervrouw Nicolien Kroon houdt ons gelukkig lekker warm!

Nicolien Kroon is de mooiste weervrouw van Nederland

Een tijdje terug stelden we je de vraag: 'Wie is de mooiste weervrouw van Nederland?'. Dat de meesten van jullie hier wel een duidelijke mening over hebben moge duidelijk zijn. Er stemden dan ook bijna duizend Mannenzaken-fans op hun favoriete weerdame.

Wie is de mooiste weervrouw?

We zien ze elke avond voorbij komen na het journaal. En bewust of onbewust hebben we allemaal wel een favoriete vrouw die ons vertelt of het zonnetje wel of niet gaat schijnen. Wie van deze weervrouwen is jouw favoriet?
RTL Weer

Profiel

Presentatoren: Magdel Erasmus, Marjon de Hond, Nicolien Kroon, Maurice Middendorp, Marc de Jong, William Huizinga, Martijn Dorrestein 
Zender: RTL 4 
Locatie: Studio 14 op het Mediapark in Hilversum

Foto's

RTL Weer
RTL Weer
RTL Weer