Emma Deckers

Profiel

Geboortedatum: 26 maart 1998
Lengte: 167 cm
Sterrenbeeld: Ram
Geboorteplaats: Nijmegen
Woonplaats: Amsterdam en Los Angeles 
Beroep: Actrice

Relatie: Ja, Lorenzo Reichwein
Ouders: Daphne Deckers en Richard Krajicek
Broer: Alec Deckers
Instagram: De Instagram van Emma Deckers is @emmadeckers

Foto's

Actrice Emma Deckers

Emma Deckers carriere

Emma Deckers is nadat ze haar vwo diploma had gehaald in Los Angeles gaan wonen waar de de opleiding American Acadamy Dramatic Arts heeft gevolgd. Daarna is ze echt haar carriere begonnen als actrice. Ze is in 2019 in een GTST, ookwel Goede Tijden Slechte Tijden, aflevering geweest als Ramona. Het was in de eerste aflevering van seizoen 3. Daarna heeft ze in 2020 in twee films gespeeld: Alles is zoals het zou moeten zijn en Natural Disasters. In 2023 was ze actrice in The Passion en in 2024 heeft ze samen met haar moeder Daphne Deckers in de film Scotoe gespeeld. In 2024 gaat de actrice ook nog spelen in de film de Break-up Club samen met Holly Mae Brood, Juvat Westendorp en Sarah Bannier.

Emma Deckers familie

Emma Deckers is de dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek. Ook heeft Emma een broer genaamd Alec Deckers, hij is een tennisser zoals zijn vader. Moeder van Emma, Daphne Deckers, is een vormalig fotomodel en is nu een schrijfster, presentatrice en actrice. De vader van Emma, Richard Krajicek is een voormalige tennisser van Tsjechische afkomst.

Emma Deckers relatie

Emma Deckers heeft sinds 2023 een relatie met Lorenzo Reichwein. Hij is een. In het verleden heeft Emma Deckers een 2 jaar lange relatie gehad met Oscar Fleming en woonde ze zelfs bij hem in Los Angeles. Maar door de coronacrisis ging Oscar terug naar Australie, zijn geboorteland en Emma ging daardoor ook naar Nederland toe. De relatie werkte niet goed met de afstand dus hadden ze er een punt achter gezet. Gelukkig is de actirce nu erg gelukkig samen met Lorenzo Reichwein.

Emma Deckers Instagram

Emma Deckers plaatst met regelmaat foto's op haar Instagram, ze heeft al bijna 1000 foto's geplaatst. Met ook meer dan 45K volgers is ze erg bekend op het sociale media platform. Ook is ze graag op andere sociale media platformen zoals Tiktok en Facebook. Ze plaatst graag foto’s van haar haar vakanties, selfies en natuurlijk met haar vriend Lorenzo. Je kan haar op Instagram volgen via @emmadeckers

Nieuws

Wint Daphne Deckers De Slimste Mens?

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en dat roept de vraag op: Wordt presentatrice Daphne Deckers De Slimste Mens?

Knappe Emma Deckers te zien in Amerikaanse speelfilm

Emma Deckers kennen we als de knappe dochter van actrice en presentatrice Daphne Deckers. In haar laatste film heeft ze een erg spannende rol. 

Rondje Forum 7-8: Foto’s van Suzanne Schulting, Britt Scholte en Emma Deckers

Deze dames nemen een duik! Al zoeken ze lang niet allemaal naar verkoeling: Suzanne Schulting duikt de sportschool in, Emma Deckers duikt in een versierde donut, Ancilla van de Leest duikt de oude doos in. Britt Scholte heeft het wél begrepen en zoekt het zwembad op...

Rondje Forum 30-7: Foto’s van Emma Deckers, Britt Scholte en Gaby Blaaser

De temperaturen lopen niet alleen buiten hoog op. Ook op het Mannenzakenforum gaat het er heet aan toe! Geen wonder dat Britt Scholte, Miljuschka Witzenhausen, Emma Deckers en Gaby Blaaser zich zo luchtig gekleed hebben!

Maak kennis met de knappe dochters van bekende Nederlanders

Deze zéér knappe dames hebben in ieder geval een ding met elkaar gemeen: ze hebben een bekende Nederlander als vader of moeder.

Deze vrouwen maken namen populair

De lijst met meest populaire babynamen is gepubliceerd. Wij zochten uit waar ze op geïnspireerd zijn!