Donny Roelvink

Donny Roelvink bio

Profiel

Geboortedatum: 17 december 1997)
Sterrenbeeld: Boogschutter
Geboorteplaats: Amsterdam
Familie: (vader) Dries Roelvink, (moeder) Luciënne Kenter, (broer) Dave Roelvink
Relatie: Ja, onbekend
Beroep: Influencer
Instagram: De Instagram van Donny is @donnyroelvink

Foto's

Donny Roelvink influencer
Donny Roelvink

Influencer Donny Roelvink

Donny Roelvink, geboren op 17 december 1997 in Amsterdam, is een Nederlandse mediapersoonlijkheid, model en acteur. Hij verwierf bekendheid als de jongste zoon van zanger Dries Roelvink. Zijn televisiedebuut maakte hij op jonge leeftijd in "Kinderen Dansen op het IJs", waar hij met partner Niki Wories de finale won. Na optredens in diverse programma's, waaronder de realityserie "De Roelvinkjes", richtte Donny zich op zijn modellencarrière en acteerwerk. Hij was te zien in shows als "Temptation Island VIPS" en nam deel aan "Expeditie Robinson". In 2022 voltooide hij succesvol het trainingsprogramma van "Special Forces VIPS".

Donny Roelvink relatie, getrouwd en kinderen

Donny Roelvink is bij veel vrouwen populair, wat niet verwonderlijk is gezien zijn aantrekkelijke uiterlijk waardoor hij al op diverse tijdschriftcovers heeft gestaan. Hij heeft dan ook al meerdere vriendinnen gehad en momenteel wordt gespeculeerd dat hij weer een nieuwe liefde heeft gevonden, hoewel de identiteit van deze persoon onbekend is. Voorafgaand aan deze relatie zijn er geruchten geweest over relaties met verschillende aantrekkelijke vrouwen, waaronder Amijé Roos van der Laan, Janice Blok en Iris Badji. Verder hoopt Donny Roelvink ooit vader te worden in een groot gezin…

Donny Roelvink auto ongeluk

Op 13 juni 2022 was Donny Roelvink betrokken bij een ernstig ongeval waarbij hij zwaar gewond raakte. Tijdens het maken van een videofilmpje voerde hij een lunge-oefening uit toen hij werd aangereden door een Hummer, waarvan een vriend per ongeluk op het gaspedaal drukte in plaats van op de rem. Gelukkig is Donny Roelvink volledig hersteld van dit incident.

Nieuws

Foto: Is dit de nieuwe vriendin van Oranje-speler Memphis Depay?

Memphis Depay lijkt het de komende tijd niet alleen met voetbal het druk te hebben. Hij zit ook op relationeel vlak een echte goalgetter. Maar met wie dit keer?