Britt Dekker

Britt Dekker

Profiel

Geboortedatum: 24 februari 1992
Geboorteplaats: Purmerend
Sterrenbeeld: Vissen
Familie: (vader) Willem Dekker, (moeder) Anja Vendrig, (broer) Sander Dekker
Relatie: Ja met Max Apotowski
Beroep: Presentatrice
Opleidingsniveau: Havo
Instagram: De Instagram van Britt is @brittdekker92

Foto's

Britt Dekker
Britt Dekker

Presentatrice Britt Dekker

Britt Dekker (Purmerend, 24 februari 1992) is een Nederlandse dressuurruiter, presentatrice en vlogger. Ze werd bekend in 2009 door haar deelname aan het RTL 5-datingprogramma Take me out. In 2010 won ze Echte meisjes in de jungle en behaalde haar havodiploma. Samen met Ymke Wieringa presenteerde ze diverse programma's, waaronder De zomer van Britt & Ymke en Britt en Ymke stellen vragen. Dekker presenteert sinds 2018 Zappsport-onderdeel The battle en won in 2019 een Televizier-Ster Jeugd. Ze is een succesvol dressuurruiter en won in 2023 het Europese kampioenschap dressuur. Dekker runt ook een populair YouTube-kanaal over paarden.

Britt Dekker relatie, getrouwd en kinderen

Britt Dekker heeft een relatie met Max Apotowski, die ze op haar 21e leerde kennen tijdens tv-opnames. Max werkt ook in de televisiewereld als regisseur en is 11 jaar ouder dan Britt. Ze ontmoetten elkaar tijdens de opnames van 'Waar Rook is... Zijn Britt & Ymke'. Hoewel het geen liefde op het eerste gezicht was, groeide hun band en werden ze uiteindelijk intiemer. Inmiddels is het koppel getrouwd, maar ze hebben geen kinderen samen.

Britt Dekker dressuur

Naast haar grote bekendheid in de tv-wereld, is Britt Dekker ook een bekende naam in de dressuursport. Dressuur is een discipline binnen de paardensport waarbij de combinatie van ruiter en paard een serie voorgeschreven bewegingen uitvoert, vaak beschreven als een soort ballet voor paarden. Het doel is om de harmonie tussen ruiter en paard te tonen, waarbij het paard met precisie en elegantie reageert op de subtiele hulpen van de ruiter. Britt Dekker plaatste zich in 2018 en 2021 als dressuurruiter voor de Nederlandse Kampioenschappen. In 2023 werd ze zelfs eerste bij het Europese Kampioenschap dressuur in Parijs, met haar paard George. Dit paard kreeg ze van John de Mol als betaling voor een aantal programma’s die ze voor Talpa heeft gemaakt.

Nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met deze foto's. Dit doet ze terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Britt Dekker laat haar geweldige figuurtje zien in (video!)

Britt Dekker staat in heel Nederland toch wel bekend als 'het paardenmeisje'. Maar ze kent ook een andere kant, want ze filmt zichzelf graag wanneer ze met weinig kleding voor de spiegel staat...

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Foto: Britt Dekker toont haar strakke lijf met zeer selfie

Britt Dekker heeft een nieuw plaatje online staan en die is om van te smullen. Kijk dus maar snel naar deze heerlijke foto!

Foto: Britt Dekker maakt diepe indruk met extreem kort jurkje bij Oranjewinter

De stralende Britt Dekker weet wel hoe ze de ogen op haar gericht krijgt. Bij Oranjewinter zit ze aan tafel met een heerlijk kort jurkje...

Foto: Britt Dekker toont prachtig lijf in strak pakje

Britt Dekker is vaak te vinden in haar paardrijdoutfits, maar van wat de knappe presentatrice nu aan heeft valt je mond spontaan open!

Video: Britt Dekker deelt heerlijke video in kort rokje in kleedkamer

Britt Dekker heeft wel vaker opvallende kledingstukken aan. Wat ze nu aan heeft, daar gaat ze letterlijk van stralen.

Foto: Britt Dekker laat haar benen helemaal onderkliederen

Britt Dekker heeft wel vaker aparte activiteiten. Nu laat ze haar benen zelfs helemaal onderkliederen.