Bilal Wahib

Bilal Wahib

Profiel

Geboortedatum: 20 januari 1999
Sterrenbeeld: Waterman
Geboorteplaats: Amsterdam
Woonplaats: Amsterdam
Relatie: Ja, met Sophie Keizer
Kinderen: Geen
Beroep: Artiest
Instagram: Bilal Wahib heeft geen Instagram door een ban

Foto's

Bilal wahib
Bilal wahib

Artiest Bilal Wahib

Bilal Wahib is geboren op 20 januari 1999 in Amsterdam. Hij is een Nederlandse artiest en acteur. Zo heeft hij onder andere gespeeld in de bekende series SpangaS en Mocro Maffia. Verder is zijn nummer 'Tigers' een grote hit geworden in Nederland, ook 'Video vixen' heeft enorm veel streams.

Leonardo Bilal Wahib 17k

Bilal Wahib heeft een grote fout gemaakt tijdens een livestream op zijn Instagram-Kanaal. Hij vroeg tijdens deze livestream aan een kijker om zijn geslachtsdeel te laten zien voor 17.000 euro. De jongen was nog erg jong en deed dit. Hierop werd Bilal opgepakt. Iets later in 2021 is zijn zaak geseponeerd, omdat de jongen een regeling had getroffen met Bilal. De jongen heet Leonardo en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds erg gepest met het voorval en heeft het hier erg zwaar mee. Hij zegt dat hij zich alleen nog fijn voelt als hij op vakantie is, waar niemand hem kent. Sinds het voorval is Bilal niet meer welkom op Instagram, hij is namelijk levenslang verbannen op de app.

Bilal Wahib relatie met vriendin Sophie Keizer

Bilal Wahib heeft een relatie met zijn vriendin Sophie Keizer. De twee zijn al samen sinds 2019. Sophie Keizer zegt dat Bilal brutaal in haar dm kwam sliden. Toen Bilal na het Instagram incident heel Nederland over zich heen kreeg, bleef zijn vriendin hem altijd steunen. Ze vondt het een enorm domme actie, maar kent Bilal goed en zegt dat hij nooit kwade bedoelingen zou hebben gehad. Verder nog een leuk feitje over de relatie van de twee: "Bilal heeft een hoog libido en zegt elke dag wel het bed te delen, soms meerdere keren per dag. Sophie heeft dus buiten haar werk om ook een druk leventje.

Bilal Wahib documentaire

Na het incident op Instagram heeft Bilal Wahib een documentaire gemaakt over zijn leven na het incident. Niet alleen de jongen Leonardo heeft een trauma te verwerken, maar hij zelf ook. De documentaire gaat ook over de 'cancelcultuur' in het algemeen. De documentaire heet: "Bilal Wahib: Altijd, Altijd".

Nieuws

Emma Heesters gaat als een raket: nu ook ‘Beste Nederlandse artiest’

Na het winnen van deze belangrijke prijs is Emma Heesters ineens geen 'talentje' meer!

ZIEN: Hier brengt Emma Heesters haar avonden door

We krijgen een zeldzaam inkijkje in het huis van zangeres Emma Heesters!

Emma Heesters maakt zich klaar voor droomdate in nieuwe clip ‘Donderdag’

Emma Heesters is terug met een mooie nieuwe videoclip! De zangeres kijkt uit naar haar date-avondje op 'Donderdag'. Dat ziet er ZO uit...