Bas Hoeflaak

Bas Hoeflaak bio

Profiel

Geboortedatum: 19 maart 1973
Sterrenbeeld: Vissen
Geboorteplaats: Haarlem
Woonplaats: Muiden
Kinderen: Een zoon en een dochter
Beroep: Acteur, cabaretier
Instagram: De Instagram van Bas Hoeflaak is @basjanhoeflaak

Foto's

Bas Hoeflaak acteur
Bas Hoeflaak

Acteur Bas Hoeflaak

Bas Hoeflaak is acteur en cabaretier. Bas studeerde aan de kleinkunstacademie. Hij speelde samen met Peter de Witte als cabaretduo, zij heetten Droog Brood. Hij heeft ook veel verschillende rollen gespeeld in verschillende televisieprogramma's. De bekendste zijn: Baantjer, Het Klokhuis, Sluipschutters en Kicks. In 2023 ging hij viraal met 'Het Fluitlied', nadat hij meedeed aan het programma LOL.

Bas Hoeflaak fluitlied

Bas Hoeflaak is niet alleen door zijn rollen als acteur en cabaretier bekend, maar ook van zijn stuk bij het programma LoL of: ''Last One Laughing''. In het programma LoL zijn er een aantal deelnemers die zo lang mogelijk niet mogen lachen. Als je als laatst lacht, win je het programma. Bas Hoeflaak heeft hier opgetreden met als doel zoveel mogelijk deelnemers aan het lachen te maken. Dit was hem zeker goed gelukt, zelfs zo goed dat zijn stuk met het fluitlied landelijk enorm bekend werd. Hij deed namelijk een optreden waarbij hij zong en speelde op zijn fluit. Het niveau was zo laag dat het gewoon grappig was. De zin die vooral voorkomt in zijn liedje: "Ik ga zo even spelen op mijn fluit." Wat natuurlijk ook twee betekenissen heeft. Uiteindelijk heeft hij dit nummer zelfs op Spotify uitgebracht. Op Spotify is het nummer te vinden als "Het Fluitlied".

Bas Hoeflaak sluipschutters

Bas Hoeflaak is ook bekend door het humoristische televisieprogramma Sluipschutters. In dit programma zijn er sketches van een paar secondes tot een aantal minuten. In deze sketches spelen Bas Hoeflaak, Leo Alkemade, Jochen Otten en Ronald Goedemondt verschillende personages, waarbij ze de kijker aan het lachen proberen te maken. Bas Hoeflaak wordt door de kijkers vaak het grappigste personage genoemd.

Bas Hoeflaak relatie

Bas Hoeflaak heeft vijf jaar lang een relatie gehad die in 2019 stukliep. In deze relatie heeft hij een zoon en een dochter gekregen. Nadat deze relatie stukliep heeft Bas het erg zwaar gehad, uiteindelijk heeft hij een evenwicht kunnen vinden. Hij woont een kwartier rijden van zijn ex-vrouw vandaan en ziet de kinderen dus nog vaak.

Nieuws

Bram Krikke en Bas Hoeflaak maken hilarische video over tweedehands winkel

Bram Krikke heeft het weer voor elkaar. Hij maakt regelmatig van die leuke online video's en ook deze is weer hilarisch!