Babette van Veen

Babette van Veen

Profiel

Geboortedatum: 30 april 1968
Sterrenbeeld: Stier
Afkomst: Utrecht, Nederland
Relatie: Vrijgezel
Kinderen: Sebastiaan en Silvijn
Beroep: Actrice, zangeres
Opleiding: Kleinkunstacademie in Antwerpen
Instagram: De Instagram van Babette is @babettevanveenofficial

Foto's

Babette van Veen
Babette van Veen

Actrice Babette van Veen

Babette van Veen, geboren op 30 april 1968 in Utrecht, is een Nederlandse actrice en zangeres. Vooral bekend door haar rol als Linda Dekker in de soap Goede tijden, slechte tijden en haar deelname aan de meidengroep Linda, Roos & Jessica. Dochter van Herman van Veen en Marijke Hoffman, groeide ze op in Breukelen. Na haar middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Antwerpen. Haar carrière omvatte ook rollen in films, musicals en televisieshows, waaronder Aladdin en Dirty Dancing. Ze blijft actief in de entertainmentindustrie, met recente optredens in reclamespots en theaterproducties.

Babette van Veen relatie, getrouwd en kinderen

Babette van Veen trouwde in 1998 met Bas Westerweel. Het huwelijk kwam echter ten einde in 2010 toen het paar uit elkaar ging. Ze hebben twee zoons, genaamd Sebastiaan en Silvijn. Momenteel is Babette van Veen weer op zoek naar liefde, hoewel ze nog geen succes heeft gehad. Ze heeft zichzelf ingeschreven op een datingapp, maar vond Tinder niet geschikt en koos uiteindelijk voor de app Raya. Slechts acht procent van de aanmeldingen wordt toegelaten op Raya, wat verklaart waarom vooral veel rijke mensen en beroemdheden deze app gebruiken.

Babette van Veen in GTST

Babette van Veen verwierf voornamelijk bekendheid door haar rol als Linda Dekker in de Nederlandse soapserie Goede Tijden Slechte Tijden. In de serie speelde ze aanvankelijk tegenover Joep Sertons, die de rol van Anton Bouwhuis vertolkte. Later ontwikkelde het personage van Babette van Veen een relatie met Luuk, gespeeld door Kees Boot.

Nieuws

Actrice Babette van Veen wordt alleen nog door bubbeltjes bedekt op foto in bad

Met haar mooie foto's weet Babette van Veen wel heel erg goed de aandacht te trekken. En natuurlijk vinden haar fans het prachtig. 

Foto: Babette van Veen heeft onderonsje achter de schermen met GTST-collega

Babette van veen is een van de beste dingen die GTST ooit is overkomen. Maar het wordt dankzij deze foto nog beter. 

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Babette van Veen is na deze foto weer welkom bij GTST

Ondanks een heel spannende foto kon Babette van Veen de jury van Het Perfecte plaatje in Argentinië niet overtuigen. Haar oude werkgever was blijkbaar wél gecharmeerd van het kiekje!

Wow: deze mooie vrouwen doen mee aan nieuw seizoen De Verraders

Het lijkt misschien op een 1 April grapje, maar het is echt waar. Het nieuwe seizoen van De Verraders zit vol met mooie vrouwen. 

Schokkend: Deze GTST-acteur smeert vrouwen in met chocoladevla

GTST acteur Joep Sertons speelt in de soap serie de slimme dokter Anton Bouwhuis. Na zeer opvallende info van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer kijken we ineens héél anders naar deze acteur...

GTST-actrice Babette van Veen moet even van dramatische beslissing

Babette van Veen heeft erg schokkend nieuws te horen gekregen. Daardoor zal ze moeten accepteren dat ze de komende tijd minder op tv komt.

Katja Schuurman kondigt ingrijpend nieuws aan met foto op Instagram

Katja Schuurman neemt de komende tijd een ingrijpende pauze. En dat kondigde ze aan met een nieuwe foto.