Triootje met Lady Gaga

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

lady gaga trio

Hoe zou dat er uit zien? Een triootje met Lady Gaga. Moederskindje Justin Timberlake kan je wel vertellen hoe dat was. Samen met Lonely Island-held Adam Samberg doet hij voor Saturday Night Live een triootje met de freaky Lady Gaga. Ze lijken wel een slap aftreksel van New Kids! Met een schrale pruik, plukjes vlassig snorhaar en gouden kettingen faken ze een trio.

En Lady Gaga? Die lijkt net of ze achter een rood raampje vandaan komt. Weten we ook meteen hoe dat eruit ziet: goedkoop. Laat het acteren maar aan de grote mensen over, Timberlake. Ga alsjeblieft weer verder met huilen in een hoekje.

Tip van de wannabe New Kids: doe de helikopter!

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Laatste nieuws

Anouk Hoogendijk verovert Marble Mania

Topsporter Anouk Hoogendijk domineert tijdens een potje knikkeren. In Marble Mania laat het toptalent zien wat ze in huis heeft.

Zevende seizoen The Blacklist komt naar Netflix

Maart is aangebroken, en dat betekent dat het zevende seizoen van de spannende crime-serie The Blacklist binnenkort op Netflix verschijnt!

Hartkloppingen voor Barbara Sloesen bij De Verraders

Het eerste seizoen van RTL's De Verraders zit bomvol BN'ers! Deelnemer Barbara Sloesen verklapt alvast dat haar hart het bijna begaf tijdens de opnames van dit spannende spelletje...