Jaag de Nederlanders weg uit Iran

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Mirmahna Game

Het is wellicht even onbekend als de Iraanse game-industrie dat de Nederlanders in de achttiende eeuw een deel van Iran bezetten. Nationalistisch als de gemiddelde Iraniër is, is dat de ideale basis voor een goede game. Nou ja, goed.

Verwacht echter niet teveel van Mir Mahna, genoemd naar de Perziër die destijds eigenhandig de kaaskoppen hardhandig de deur wees. De graphics zijn hopeloos en het spel weinig uitdagend. Maar als je even genoeg hebt van je Hollandse omgeving wel fijn om de frustratie van je af te schieten.

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Laatste nieuws

Waarom Charlotte Nijs de mol had moeten zijn

Het hoge woord is er uit. Renée onthulde zichzelf als de mol. Maar was Charlotte Nijs niet een veel betere keuze geweest?

Marieke Elsinga danst blij op tafel

Marieke Elsinga is officieel samen gaan wonen. Inmiddels zijn de laatste dozen uitgepakt en worden de laatste meubels gebracht.

Chatilla van Grinsven werpt hoge ogen in de Verraders

Basketbalster Chatilla is een van de deelnemers aan het spannende RTL 4 programma de Verraders. Het ‘Wie is de Mol’-achtige programma zet een groep van ruim 18 bekende Nederlanders voor de uitdagende taak de drie verraders onder hen te vinden. De verraders vermoorden ondertussen elke nacht een deelnemer.