Anouk Teeuwe

Anouk Teeuwe

Profiel

Geboortedatum: 8 april 1975
Sterrenbeeld: Ram
Geboorteplaats: Den Haag, Nederland
Woonplaats: Amsterdam
Relatie: Ja met Dominique Schemmekes
Kinderen: (zoons)Benjahmin, Elijah, Jesiah en Sion (dochters) Phoenix en Jelizah
Beroep: Zangeres
School: Codarts Rotterdam
Instagram: De Instagram van Anouk is @anouk

Foto's

Anouk Teeuwe
Anouk Teeuwe

Zangeres Anouk Teeuwe

Anouk Teeuwe, geboren op 8 april 1975 in Den Haag, is een Nederlandse zangeres en songwriter. Ze brak door in 1997 met 'Nobody's Wife' en scoorde hits als 'R U Kiddin' Me', 'Michel' en 'Girl'. Met veertien studioalbums en optredens op Pinkpop is ze een icoon in de Nederlandse muziek. Anouk vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival 2013 met 'Birds'. Ze coachte ook in tv-programma's als The Voice of Holland. In 2023 bracht ze haar veertiende album 'Deena & Jim' uit, opgenomen met het Praags Philharmonisch Orkest.

Anouk Teeuwe relatie, getrouwd en kinderen

Anouk Teeuwe heeft een tumultueus liefdesleven gekend. In 1998 trouwde ze met haar toenmalige manager Edwin Jansen, maar het huwelijk eindigde kort daarna. Vervolgens had ze een relatie met Remon Stotijn, met wie ze in 2004 trouwde en drie kinderen kreeg: dochter Phoenix en zonen Benjahmin en Elijah. Ook dit huwelijk strandde. Een jaar later vond ze liefde bij rapper Robert Coenen, bekend als Unorthadox. Ondanks de geboorte van hun zoon Jesiah, liep de relatie niet soepel vanwege vermeend vreemdgaan. Daarna kreeg ze ongepland een kind (zoon Sion) met basketballer Seraino Dalgliesh, en vond uiteindelijk geluk bij Dominique Schemmekes, met wie ze in 2022 trouwde en samen een dochter kreeg, Jelizah.

Anouk Teeuwe Eurovisie Songfestival

In 2013 vertegenwoordigde Anouk Teeuwe Nederland op het Eurovisiesongfestival met het nummer 'Birds'. Ze wist de finale te bereiken en eindigde uiteindelijk op de negende plaats. Het songfestival vond dat jaar plaats in Zweden, waar Emmelie de Forest namens Denemarken won met het nummer 'Only Teardrops'.

Anouk Teeuwe seksueel wangedrag The Voice

In 2022 werden in een aflevering van Boos diverse schokkende onthullingen gedaan over enkele medewerkers van The Voice. Er werd gemeld dat meerdere medewerkers van het programma zich schuldig zouden hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. Tijdens de uitzending werden ook enkele bekende Nederlanders, waaronder The Voice-coaches Marco Borsato en Ali B, beschuldigd van dergelijk gedrag. Ook het seksueel wangedrag en machtsmisbruik van Jeroen Rietbergen en een niet-geïdentificeerde regisseur werden belicht. Anouk Teeuwe was geschokt door deze onthullingen en besloot onmiddellijk haar werkzaamheden voor het programma neer te leggen. Ze noemde The Voice een 'corrupte bende' en benadrukte dat het een structureel probleem betreft.

Nieuws

Foto: Zangeres Anouk deelt aparte foto uit privé collectie

Zangeres en voormalig The Voice-coach Anouk deelt een bizarre foto uit de oude doos. Wat is dit bijzonder om te zien!

Foto: The Voice-coach Anouk is stiekem gewoon enorme softie

Wie had dat gedacht? Anouk van The Voice of Holland blijkt gewoon een hele lieve kant te hebben. Dat zag echt niemand aankomen van deze stoere dame. 

Foto: Anouk verbaast volgers met knalgele slippers in The Voice of Holland

Anouk maakt de laatste tijd een aantal vreemde keuzes. Zo scheert ze eerst haar kop kaal en nu komt ze aanzetten met bizarre gele slippers. 

Foto: Zangeres Anouk verbaast kijker met extreme look tijdens The Voice

Vroeger stond Anouk bekend als een van de meest knappe vrouwen van Nederland. Tegenwoordig verbaast ze iedereen met haar extreme look. 

Anouk slaat weer op tilt bij The Voice

Anouk heeft zich tot nu toe nog niet bepaald van haar vriendelijkste kant laten zien bij The Voice of Holland. Ook deze keer zien haar collega's de bui al hangen...

Anouk zingt je relatie stuk

Het nieuwste nummer van de Haagse zangeres is een echte hartenbreker in coronatijd...