Annechien Steenhuizen

Annechien Steenhuizen

Profiel

Geboortedatum: 12 mei 1977
Sterrenbeeld: Stier
Geboorteplaats: Amersfoort, Nederland
Relatie: Ja met Aaron
Kinderen: (dochter) Vesper en (zoon) Riff
Beroep: Presentatrice
Opleiding: School voor Journalistiek in Utrecht
Instagram: De Instagram van Annechien is @annechiensteenhuizen

Foto's

Annechien Steenhuizen
Annechien Steenhuizen

Presentatrice Annechien Steenhuizen

Annechien Steenhuizen, geboren op 12 mei 1977 in Amersfoort, Nederland, is een bekende Nederlandse journaliste en presentatrice. Na haar opleiding aan de School voor Journalistiek in Utrecht begon ze haar carrière bij RTL Nieuws voordat ze overstapte naar Radio M Utrecht. In 2009 werd ze een vaste presentator bij het NOS Journaal en sinds 2013 is ze een van de vaste presentatoren van het achtuurjournaal van de NOS. Met haar professionele stijl is ze een vertrouwd gezicht in de Nederlandse nieuwsmedia.

Annechien Steenhuizen relatie, getrouwd en kinderen

Annechien Steenhuizen heeft een relatie met de Brit Aaron. Samen hebben ze twee kinderen, een dochter genaamd Vesper en een zoon genaamd Riff. Aaron werkt als aannemer en is mede-eigenaar van een bedrijf samen met een bevriende architect. Het koppel heeft elkaar ontmoet op een feestje op een dakterras in Utrecht en zijn later getrouwd op een strand in Nieuw-Zeeland. Aaron is overigens zeven jaar ouder dan Annechien Steenhuizen…

Annechien Steenhuizen afkomst

Voor het tv-programma Verborgen Verleden liet Annechien Steenhuizen in 2020 haar stamboom onderzoeken. Vanwege enkele donkere kenmerken in haar uiterlijk werd vermoed dat ze van Indische afkomst was, maar na onderzoek bleek dit niet het geval te zijn. Wel werd ontdekt dat ze een Tsjechisch familielid heeft in haar stamboom.

Nieuws

Foto: Nieuwslezer Malou Petter steelt het strakke pakje van Annechien Steenhuizen

Malou Petter heeft vaker plezier met haar bekende vriendinnen. Nu lijkt het erop alsof ze de kledingkeuze steelt van vriendin Annechien Steenhuizen. 

Nieuwslezeres Annechien Steenhuizen deelt zeldzaam foto in doorschijnend shirtje

De knappe nieuwslezeres Annechien Steenhuizen heeft een zeldzaam plaatje gedeeld met haar trouwe volgers. En dat is flink genieten!

Foto: Annechien Steenhuizen draagt gespleten broek tijdens NOS Journaal

Annechien Steenhuizen heeft normaal een keurige garderobe. Maar nu lijkt daar toch een gespleten broek tussen te zijn geslopen. 

De beste foto’s van Dionne Stax: nog steeds de mooiste nieuwslezeres

Ooit was Dionne Stax ieders favoriete nieuwslezeres. Tegenwoordig zie je haar allesbehalve dagelijks op tv. Deze foto's stillen de honger hopelijk een beetje!

Kijker ligt dubbel om ‘opgeruimd type’ Dione de Graaff

Als er één presentatrice is bij wie je niet of nauwelijks besmettingsgevaar loopt, is het Dione de Graaff. Haar smetvrees is wel redelijk beeldbepalend...

Annechien Steenhuizen krijgt eervolle vermelding in vernietigend rapport

Terwijl we inmiddels bijna verzuipen in nepnieuws is er in Nederland nog één baken van vertrouwen. Haar naam is Annechien Steenhuizen.

UITSLAG: Welke nieuwslezeres zie jij het liefst?

De NOS is niet alleen de populairste in de kijkcijferbattle van de Nederlandse televisie.

POLL: Welke nieuwslezeres zie je het liefst?

Wie is jouw favoriete slechtnieuwsbrenger in deze barre tijden?