Anita Sara Nederlof

Anita Sara Nederlof

Profiel

Geboortedatum: 1 april 1990
Sterrenbeeld: Ram
Geboorteplaats: Harmelen, Nederland
Kinderen: dochter Bo
Relatie: Ja, met Dennis
Beroep: Presentatrice
Opleiding: Journalistiek
Instagram: De Instagram van Anita is @anita_sara_nederlof

Foto's

Anita Sara Nederlof
Anita Sara Nederlof
Anita Sara Nederlof

Presentatrice Anita Sara Nederlof

Anita Sara Nederlof, geboren in Nederland, koesterde een passie voor zowel acteren als journalistiek. Na haar toneelopleiding in Zoetermeer, vervolgde ze haar studie met Journalistiek. Haar veelzijdigheid kwam tot uiting toen ze als solozangeres optrad bij Kinderen voor Kinderen van 2001 tot 2004. In 2007 debuteerde ze in musicals en maakte ze haar tv-entree in Onderweg naar Morgen. Haar jeugdserie rollen in Amika en XMIX versterkten haar veelzijdigheid. Later, als verslaggeefster en presentatrice bij RTV Utrecht, creëerde ze de documentaire 'Mannen van Doorn'. Haar prestaties werden bekroond met diverse prijzen, waaronder de NL Awards.

Anita Sara Nederlof relatie, getrouwd en kinderen

Anita Sara Nederlof heeft een relatie met Dennis en samen hebben ze een dochter genaamd Bo. Dennis heeft ook nog een zoon genaamd Jesse en een dochter genaamd Senna uit een eerdere relatie. Verder is Anita Sara Nederlof enorm gelukkig met hun gezin en heeft hierover gezegd: "Wat zal die kleine trots worden op zijn/haar grote broer en zus. En ik ben nu al trots op dit samengestelde gezin".

Anita Sara Nederlof documentaire Mannen van Doorn

Voor de documentaire "Mannen van Doorn" vergezelde Anita Sara Nederlof 200 militairen op een trainingsmissie in Schotland, afkomstig van een kazerne in Doorn, vandaar de naam. Tijdens de missie werden de militairen voorbereid op uitzending naar conflictgebieden. Het hoofddoel was het opsporen en uitschakelen van een gesimuleerde vijand die zich ergens in het Schotse gebied verborg. De trainingsmissie was een ware uitdaging, waarbij de militairen in hoog tempo een berg moesten beklimmen met 30 kilogram in hun rugzak. Na afloop was Anita Sara Nederlof zowel fysiek als mentaal uitgeput, aangezien ze het tempo van de mannen moest bijhouden…

Nieuws

Anita Sara Nederlof deelt zéér zeldzame foto’s in

De knappe Anita Sara Nederlof heeft een bijzondere foto met de wereld gedeeld. Daarin draagt ze erg spannende badkleding.

Anita Sara Nederlof deelt zeer opvallende oorzaak van plotselinge afwezigheid bij RTL

Anita Sara Nederlof is de komende tijd niet te zien bij het RTL Nieuws. En de reden daarvoor is nogal opvallend.