Alle berichten

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!

Foto: Georgina Verbaan verwent volgers met foto in piepklein jurkje

Wat een plaatje is de 43 jarige actrice en schrijfster Georgina Verbaan! Door deze foto zou je haar zo 10 jaar jonger geven! 

Foto: Joy Bosz laat jurkje van haar lijf zakken in slaapkamer

BeautyNezz, oftewel: Joy Bosz heeft zich even een paar dagen teruggetrokken. Nu ze weer terug is, pakt ze haar kans tot het verleiden van haar cameraman.

Foto: Yolanthe Cabau poseert in mega strak outfitje met gillende vriendin

De beeldschone Yolanthe Cabau laat graag verleidelijke kiekjes van zich maken. Deze keer heeft ze er een vriendin bij betrokken, maar die begint ineens te gillen...

Foto: Rose Bertram laat nieuw gezicht zien na vreemde ingreep

Model Rose Bertram deelt een aantal kiekjes van zichzelf, maar laat haar volgers flink schrikken met een foto van een behandeling aan haar gezicht...

Forum