Alle berichten

Knalgele Lakshmi pakt de spotlights in Wie Is De Mol?

Ze is klein van stuk, maar Lakshmi begint met de week meer op te vallen bij Wie Is De Mol?. Is het niet met haar banaangele Kill Bill-pakje, dan wel met haar gouden keeltje...

Jada Borsato doet boekje open over The Voice

Jada Borsato hield een Instagram Q&A waar ze haar volgers een inkijkje gaf in haar leven. Wat mensen het liefst wilde weten? Mocht jada bijvoorbeeld van papa Marco nooit meedoen aan The Voice? Daar geeft Jada nu antwoord op.

ZIEN: Emma Heesters in leren pakje

Zangeres Emma Heesters verrast iedereen met een gewaagd leren pakje. Op Instagram deelt ze haar nieuwe look met haar volgers. Ondertussen blijft ze ook de ene na de andere hit scoren.

Is dit dan de winnaar van The Voice of Holland?

Creatieve Renee of toch de verlegen Bram? Is een van deze zangers straks de winnaar van The Voice? Beide kregen ze de voltallige jury mee. Of komt de winnaar uit een andere hoek?

WOW: Miljuschka Witzenhausen gaat Chantal Janzen achterna

Miljuschka Witzenhausen doet een heuse 'Chantal Janzen'.

ZIEN: Celine Huijsmans heeft het koud in zwempakje

Celine Huijsmans staat met -115 graden in haar zwempakje!

VIDEO: Superfitte Daniëlle van Big Brother in bubbelbad

Daniëlle Dielemans van Big Brother is moeder van vijf, maar ziet er opvallend fit uit in het bubbelbad. Hoe de 40-jarige blondine zo strak in haar vel blijft? Keiharde workouts natuurlijk!

FOTO: Jutta Leerdam laat nieuw pakje zien

Jutta Leerdam gaat van saai zwart naar lekker kleurrijk! De modebewuste schaatsster heeft een nieuw pakje en daar is ze trots op...

Forum

Nance Coolen
Davina Michelle
Anouk Smulders-Voorveld
Nikki Herr
Nochtli Peralta Alvarez