AdvertentieBIER: Een bierabonnement is de ultieme tip voor mannen

BIER: Een bierabonnement is de ultieme tip voor mannen

-

BIER: Een bierabonnement is de ultieme tip voor mannen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Abonnementen, bijna al onze vriendinnen of vrouwen hebben er wel een. Maar wij mannen blijven wat dat betreft flink achter. Maar, daar komt verandering in! Wij introduceren namelijk hét ultieme abonnement voor mannen: het bierabonnement!

Het bierabonnement van Beer in a Box is precies wat je ervan verwacht: er wordt elke twee maanden een prachtige doos met 6 of 12 heerlijke speciaalbiertjes aan je voordeur geleverd. Dat betekent dat je geen hoestende mensen meer hoeft te ontwijken in een overvolle supermarkt om je favoriete biertjes te kunnen bemachtigen!

Ze hebben zelfs aan je vriendin gedacht

Je leest het goed: Beer in a Box houdt rekening met de samenwonende bierdrinker. Speciaal de mannen onder ons met een vriendin die net zo gek is op bier als hij heeft Beer in a Box een ‘duo box’ bedacht. Van elk biertje zitten er dan twee exemplaren in je pakket. Met zo’n bierabonnement maak je vrouwlief blij én heb je altijd bier in huis. Wat is de wereld toch mooi.

Zelfs de vrouwen die een bloedhekel aan bier hebben (helaas, ze bestaan) zijn blij met dit bierabonnement. Zij hoeven je voortaan namelijk niet meer licht geïrriteerd vanuit de supermarkt op te bellen om te vragen welk biertje je nu ook alweer bedoelde. Bovendien is de kans groot dat jouw vrouwelijke wederhelft maandelijks gewoon de Linda, Margriet of de Libelle op de mat krijgt. Over jouw bierabonnement kan ze dus niet al te veel zeggen 😏.

Hoe werkt dat, zo’n bierabonnement?

Zie je dat wel zitten, altijd een goedgevulde koelkast met de lekkerste speciaalbiertjes? Dan zal je vast nog vrolijker worden als we je vertellen dat het afsluiten van dit bierabonnement mega simpel is. Het werkt namelijk zo:

  1. Je kiest het aantal biertjes
  2. Je geeft je smaak door (licht & subtiel, intens & complex of van alles wat)
  3. je kiest de duur van je abonnement

En klaar is kees! Dan is het alleen nog maar wachten op je vriend de pakketbezorger tot hij elke twee maanden jouw bierpakket komt bezorgen. In dat bierpakket vind je trouwens niet alleen heerlijke speciaalbiertjes: hij bevat ook smaaknotities voor de echte kenner en een heuse bierkrant.

Bestel jouw bier!

Gun jezelf ook eens wat!

We kunnen allemaal wel ’n verzetje kunnen gebruiken in deze barre tijden. Daarom: gun jezelf in ook eens een leuk cadeau! Dan kan je je elke twee maanden verheugen op een nieuw pakket met heerlijk bier. Als dat geen geweldige manier is om die hele coronacrisis wat draaglijker te maken, weten wij het ook niet meer.

 

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Foto updates

Welmoed Sijtsma
Anouk Hoogendijk
Carrie ten Napel
Leonie ter Braak
Anouk Maas
Maan de Steenwinkel
Natacha Harlequin
Edsilia Rombley
Chantal Janzen
Kira Toussaint

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!

Geef je mening