ZIEN: Anna Nooshin zegt sorry, ‘ik voel me heel dom’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Anna Nooshin heeft nu zelf ook de beelden van haar laatste interview gezien en trekt het boetekleed aan…

Afgelopen week hadden we het er al even over: het mega gênante interview, dat Anna Nooshin hield bij de ‘grand opening’ van haar influencer experience, The Upside Down. Op foto’s die genomen werden tijdens de opening was duidelijk te zien dat er niet bepaald gelet werd op coronamaatregelen: de genodigden zaten dicht op elkaar aan ronde tafels, maakten close selfies met elkaar en lapte de 1,5 meter-regels volledig aan hun designerlaars.

Lees ook: Anna Nooshin wordt boos tijdens interview

De Telegraaf zag een pracht van een mediaschandaaltje

Helaas voor Anna, was de Telegraaf daar ook en zagen zij een pracht van een potentieel mediaschandaaltje dat voor het grijpen lag. Enkele seconden later stond daar een razende reporter met een microfoon onder de neus van Anna Nooshin. Na wat mega ongemakkelijke minuten kapte de Iraanse schone het interview af en liep ze weg.

Anna Nooshin interview

Anna Nooshin krijgt ervan langs

En ja, dit leverde Anna Nooshin heel wat kritiek op. Niet alleen uit de ‘verwachtte’ hoek, maar zelfs van haar altijd zo trouwde fans op Instagram. Het was voor Anna Nooshin dan ook wel duidelijk dat deze storm niet zomaar over zou waaien.

Anna Nooshin corona

Anna Nooshin: ‘Sorry, ik voel me echt best wel dom’

Het was dan ook wachten op een officiële ‘foutje, bedankt’ van de influencer. Zo sprak Anna Nooshin de volgende woorden: ”Ik voel me echt best wel dom. Weet dat ik zal proberen om in de toekomst nog een beter voorbeeld te zijn”. Benieuwd naar de hele ‘sorry’-video van Anna Nooshin? Je vindt hem hieronder!

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten