Zeventien Amerikaanse agenten schieten raak na krijgen zak geld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Oké, in Nederland gebeuren er ook opmerkelijke dingen. Bijvoorbeeld een piloot die op een verkeerd knopje drukt en vervolgens een nationale crisissituatie in gang zet. Of de geheimzinnige Ruinerwold-famile die negen jaar hebben gewoond in een kelder, compleet afgesloten van de buitenwereld. Maar toch blijkt Amerika het altijd te kunnen overtreffen met gekkigheidjes.

Bijvoorbeeld het gekkigheidje dat Kanye West president wil worden is op zichzelf al een overtreffende trap. Maar ja, in een land waar Donald Trump president is, is letterlijk niks te gek. Zo kwam ineens het nieuws voorbij van een stel sherrifs in Jefferson County. Die bleken allemaal rond dezelfde tijd bronstig te zijn, want alle zeventien zijn ze papa geworden. Alle Zeventien! Oké. Wat is daar aan de hand dan?

© Hollandse Hoogte

Gratis geld voor iedereen

In tegenstelling tot in Nederland, dachten ze daar in Jefferson County ‘we motte die agenten wat geven, anders gaan ze pleitte’. Ze hoefde niet eens te staken, zoals hier in Nederland inmiddels helemaal hip is. Na je studie op wereldreis? Pff, dat is zó 2018. Staken, dat is pas écht 2019! Laat je inspireren door de boze boertjes en boze jufjes.

Die agenten hebben dus gewoon geld gekregen, omdat het beleid daar bang was voor een leegloop. Hoeveel ze kregen? Het startsalaris steeg maar liefst van 37.000 dollar naar 50.000 dollar. Tja, dat is redelijk gunstig. Dan komen onze agentjes er hier met een stijging van 8% nog bekaaid van af. Misschien een idee voor de politici in Den Haag om in de toekomst mensen gewoon iets meer te geven, gewoon omdat het kan. Ter preventie. Maar ja, dan zou er ook geen nieuw record zijn geweest met aantal kilometers file. Ook zouden we dan geen bronstige boertjes hebben gehad die met hun trekker de deur van het provinciehuis open rammen. Dat zouden we dan allemaal moeten missen. Is dat het waard?

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.

Gerelateerde berichten